Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Ноември 17, 2021
НОВИ-те 400Gbps комутатори са базирани на новата мрежова платформа и предлагат ...
Ноември 16, 2021
Micron Technology обяви своя нов модел Micron 7400 SSD с NVMe интерфейс, който ...
Ноември 15, 2021
Новите защитни стени от сериите NSsp и NSa учетворят производителноста за ...
Октомври 28, 2021
Семейството процесори от 12-о поколение ще включва 60 процесора и повече от 500 ...
Октомври 27, 2021
Следвайте турнира и спечелете една от 26-те страхотни награди предоставени от ...
Октомври 20, 2021
Pure Storage® отново е лидер в наскоро публикувания Gartner® Magic Quadrant ™ ...
Октомври 19, 2021
Infinidat, водещ доставчик на решения за съхранение от корпоративен клас, ...
Октомври 19, 2021
Една от най-чаканите конференции за разработчици на изкуствен интелект, ...
Октомври 15, 2021
Network Performance Monitoring анализ на наличните решения на пазара
Октомври 14, 2021
CRUCIAL празнува 25 години на иновации, технологии и милиони доволни ...
MICRON обявиха новия си модел SSD от корпоративен клас: Micron 7400

Ноември 16, 2021

MICRON обявиха новия си модел SSD от корпоративен клас: Micron 7400

Micron Technology обяви своя нов модел Micron 7400 SSD с NVMe интерфейс, който осигурява водеща гъвкавост по отношение на предлаганите форм-фактори

Micron 7400 е NVMe SSD, предлагащ PCIe Gen4 производителност за центровете за данни

Micron Technology, Inc. обяви наличности от своя нов модел Micron 7400 SSD с NVMe интерфейс, който осигурява водеща гъвкавост по отношение на предлаганите форм-фактори, PCIe Gen4 производителност и върхова сигурност, с което отговаря на изискванията на модерните центрове за данни. Предлагана в цели седем форм-фактора, фамилията Micron 7400 SSD улеснява прехода към нови сървърни архитектури.Ц

Центровете за данни продължават да се развиват, благодарение на бързото нарастване на обемите от данни и все по-честото използване на изискващи висока производителност приложения. Нуждата от обработка, анализ и подсигуряване на данните, която е ключова за бизнеса, ускорява модернизирането на центровете за данни и изисква иновации от нов мащаб.

Широко SSD портфолио

Подобрената производителност и масовото възприемане на SSD-тата в центровете за данни изискват нови, оптимизирани форм-фактори. Те осигуряват бързо, надеждно и достъпно съхранение на данни при най-различни сценарии. Micron 7400 SSD се предлага в новия PCIe Gen4 M.2 22x80mm интерфейс със защита при отпадане на захранването, както и в 2.5” U.3 SSD с дебелина 15 и 7 мм. В допълнение са налични и три размера от новия E1.S Enterprise and Data Center SSD Form Factor (EDSFF), който предлага по-висока плътност, оптимизирана за флаш носители производителност и подобрени опции за захранване и охлаждане. Това позволява на потребителите да мигрират от по-стари сървъри към EDSFF сървъри с по-висока плътност с един SSD.

Серията Micron 7400 предлага капацитети от 400GB до 7.68TB във варианти за издръжливост един или три презаписа на ден, с което покрива различни приложения. Това SSD използва цялото ноу-хау на Micron да въвежда иновации в индустрията – от контролера до фърмуера в комбинация с върхова NAND и DRAM технология и производствени процеси на световно ниво.

PCIe Gen4 производителност, която се мащабира

Micron 7400 SSD предлага над двойно повече IOPs за ват и пропускателна способност в сравнение с предишното поколение. Обратната съвместимост с PCIe Gen3 системите помага за облекчаване на миграцията от Gen3 към Gen4 платформи. Устройството предлага поддръжка на 128 именни пространства (namespaces) за увеличаване на скалируемостта във виртуални среди като хиперконвергираните инфраструктури и софтуерно дефинираните масиви. То поддържа и Open Compute Project (OCP) решения за квалифицирани среди.

Сигурност, подпомогната от хардуера

Благодарение на годините опит в сферата на сигурността, Micron 7400 SSD разполага с доказани стандартизирани функции като TCG-Opal 2.01 и IEEE-1667 и нови опции за защита на данни по време на работа и в покой. Тези подобрения адресират нарастващите нужди на организациите от по-добри решения за подсигуряване на данните в рамките на корпоративната инфраструктура, както и в облачните среди. Micron разви Secure Execution Environment (SEE), за да изолира и обработва сигурни трансакции и да разшири защитата срещу постоянно нарастващия набор от модели на заплахите. SEE значително подобрява сигурността на данните в мрежа и при директен достъп посредством използване на специализирана памет, сигурен код и микропроцесор за сигурност.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.