Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Юли 11, 2024
С патентовани технологии, иновации от следващо поколение и най-съвременен ...
Юли 04, 2024
ASBIS - водещ дистрибутор на ИТ продукти и решения, с удоволствие обявява ...
Юни 25, 2024
Елегантен дизайн, актуални характеристики и функционалност с висока ...
Юни 25, 2024
По време на обръщението си на Computex в Тайван, главният изпълнителен директор ...
Юни 21, 2024
Ubiquiti представи най-новите модели от продуктовото си портфолио на база ...
Юни 10, 2024
10 години успешно сътрудничество
Юни 05, 2024
Най-новите модели комутатори от портфолиото на Ubiquiti, специално разработени ...
Май 31, 2024
Процесорите от серия AMD EPYC 4004 захранват широка гама от системи от водещи ...
Май 29, 2024
Ubiquiti Inc. обяви U6 Mesh Pro (U6-Mesh-Pro), най-съвременна WiFi 6 точка за ...
Май 28, 2024
Dell разширява портфолиото си от компютри и работни станции с изкуствен ...
Prestigio обяви международен фотографски конкурс  за крайните потребители!

Септември 17, 2009

Prestigio обяви международен фотографски конкурс за крайните потребители!

Prestigio има удоволствието да анонсира завръщането на международния фотографски конкурс. Конкурсът е отворен за аматьори и професионални фотографи от всички страни и възрасти и ще продължи до 30 ноември 2009 г. За да участват, всички снимки трябва да показват една от бранд ценностите на Prestigio: Елегантност, Производителност или Вдъхновение.

Prestigio има удоволствието да анонсира завръщането на международния фотографски конкурс. Конкурсът е отворен за аматьори и професионални фотографи от всички страни и възрасти и ще продължи до 30 ноември 2009 г. За да участват, всички снимки трябва да показват една от бранд ценностите на Prestigio: Елегантност, Производителност или Вдъхновение. Последният Фотографски конкурс на Prestigio имаше повече от 500 снимки от участниците от 35 страни. ”В последните години, ние получаваме много позитивна реакция от обществеността" обясни Виктория Клецкова, онлайн маркетинг координатор в Prestigio. ”Ние бяхме впечатлени от качеството и креативността на снимките, които ни изпратиха , както и от популярността на конкурса в целия свят .”

fakeFCKRemovefakeFCKRemoОт 15-ти септември до 30-ти ноември, аматьори и професионалисти могат да участват и да споделят своята работа със света.

”Избрахме тези категории, тъй като наскоро ребрандирахме Prestigio ,” обясни Катрин Лазур-Гуинард, Мениджър комуникации в Prestigio. ”Елегантност, Производителност и Вдъхновение са ценностите, на които сме се посветили и искаме да разберем какво означават те за потребителите.

Как бихте дефинирали елегантност? Как вдъхновението може да бъде заснето?

Всички снимки ще бъдат оценявани от професионалисти и най-креативната ще получи голямата награда на Prestigio - 1000 USD. Prestigio ще оцени и най-добрата снимка във всяка категория и ще бъдат наградени с 300 USD. Посетителите на сайта също ще имат възможност да гласуват и победителят от Изборът на публиката ще получи прекрасен продукт от нашето портфолио.

Журито

Brian Ypperciel Brian Ypperciel е бързо издигащ се моден фотограф. Благодарение на неговата елегантна работа, изтънченост и интересни композиции, снимките му са показани на няколко важни канадски модни списания, като: Style magazine, Clin d'oeil, Elle Québec, Zoozoom, Chatelaine,и Overture (победител на Overture photographer на годишния конкурс 2005). Неговата работа се е появявала и в списание LE magazine в Русия. Посетете неговия сайт за повече информация и се насладете на неговата работа.

Mark Goldstein

Mark Goldstein е опитен фотограф и уеб-сайт редактор. Той притежава, редактира и пише за PhotographyBLOG, един от най-големите сайтове във Великобритания за дигитална фотография, който предлага ревюта на нови продукти и оригинални новини от света. Работата му може да се види в неговия сайт, на който има красиви снимки на хора, пътуване, градски живот и събития.

R. Madhu Gopal Rama

Като фотограф на свободна практика с фокус на човешките чувства, култура, традиции, архитектура и археология, Madhu Gopal Rama беше награден с няколко награди миналата година. Неговата скорошна творба, "Vijayanagara - Through the Eyes of Alexander Greenlaw", получи номинация за Humanity Photo Awards 2009 на ЮНЕСКО и Китайското фолклорно фотографско общество. Освен това, той получи през 2007 г.асоциирано членство към Royal Photography Society . Негова работа беше публикувана в списания като: Travel+Leisure, Cosmopolitan, Travel Plus, Good Housekeeping,и Times of India. Madhu е печелил 2-ра награда на Фотографския конкурс на Prestigio през 2007.

Barbee Cain

Тя е победител от предишни конкурси на Prestigio и се стреми да израззи настренията и емоциите, чрез фотографията си. ”Аз съм креативна енергия с безгранична страст да творя, да се стремя към развитие, да сътруднична, да свързвам и да обявявам своята визия.” Тя живее в САЩ и е работила със звезди, като Джада Пинкет-Смит, Боб Саджет, DJ AMP и Лил Уейни, както и с брандове като VISA, Red Bull, Virgin Records, MTV, Nike и Hilfiger. В момента тя е журналист в Talent Speaks Network и учи Арт история и дигитална фотография в , Misty Forest Academy. Посетете нейния сайт, за да видите нейната работа.

Каним Ви да посетите сайта на конкурса, за да разберете повече на условията на този конкурс и да качите своите снимки.

Помнете: конкурсът свършва на 30-ти ноември !

Ако имате въпроси, свържете се с нас contests@prestigio.com.

Успех на всички участници!

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.