Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Септември 11, 2023
На тазгодишното събитие Hot Chips, Intel предостави първия задълбочен поглед ...
Септември 07, 2023
ASBIS разшири продуктовата линия на Ubiquiti, като добави Ubiquiti Cloud Key ...
Септември 05, 2023
Геймърската клавиатура Logitech G PRO X TKL LIGHTSPEED и геймърската мишка ...
Август 30, 2023
Dell Technologies дръпна завесите на най-новия си гейминг монитор Alienware ...
Август 04, 2023
Intel добавя два нови графични процесора Intel Arc Pro - Intel® Arc™ Pro A60 и ...
Юли 25, 2023
ASBIS постигна най-високо ниво на партньорство и получи Elite статус от ...
Юли 24, 2023
Технологичните гиганти OSNexus и Seagate работиха заедно, за да създадат ...
Юли 19, 2023
Prestigio Solutions, собствената марка на ASBISС Enterprises Plc., празнува ...
Юли 05, 2023
Български отбори на финала на Lorgar Cup
Юли 05, 2023
Тези нови модели предлагат до 40% по-висока производителност, 30% повече ...
Pure Storage дава начало на нова ера в съхранението на неструктурирани данни с FlashBlade//E

Март 06, 2023

Pure Storage

Pure Storage дава начало на нова ера в съхранението на неструктурирани данни с FlashBlade//E

С предимствата на флаш паметта и подобрената ефективност в сравнение с твърдите дискове, PURE превръща 100% флаш дейта центъра в реалност

Изтегли

Pure Storage FlashBlade//E

Pure Storage®, IT пионерът, доставящ най-модерната технология и услуги за съхранение на данни в света, анонсира FlashBlade//E™ - гъвкава сторидж система за неструктурирани данни, създадена да се справя с експоненциалния растеж на данни с водеща в индустрията енергийна ефективност. При цена на придобиване, конкурентна на диска, и много по-ниски оперативни разходи, анонсът на FlashBlade//E означава, че клиентите вече могат да се сбогуват с твърдите дискове.

FlashBlade//E осигурява по-добър начин за ефективно, надеждно и устойчиво управление на растежа на неструктурирани данни с най-доброто в класа потребителско изживяване и икономичност, които позволяват на клиентите да елиминират и последните твърди дискове в своя център за данни.

Икономичен при мащабиране: FlashBlade//E се предлага под $0,20 за GB, включително три години поддръжка. Платформата започва от 4PB и се мащабира в посока нагоре с надеждна производителност. Водеща в индустрията енергийна ефективност: FlashBlade//E консумира до 5 пъти по-малко енергия от дисковите системи, които заменя. Колкото по-голяма е системата, толкова по-голяма е ефективността й, като по този начин се подпомагат организациите да постигнат своите все по-критични цели за устойчивост.

Простота, надеждност и бъдеща работа без прекъсвания: FlashBlade//E е гъвкава система, създадена за лесно надграждане при поискване с 10-20 пъти по-голяма надеждност от базираните на твърд диск системи и непрекъснато развитие. С гъвкавост, опростено менажиране и предвидима производителност, FlashBlade//E остава лесен за управление при всякакъв мащаб.

FlashBlade//E ще бъде общодостъпен до края на април 2023 г. В допълнение към традиционната покупка, клиентите ще имат опцията да внедрят FlashBlade//E чрез ново ниво на абонамент за услугата на Pure Evergreen//One Storage as-a-Service (STaaS), осигуряващо разплащане след използване на услугата и облачно изживяване с управление на внедряването на място.

Значимост за индустрията:

За глобалните организации се очаква капацитетът на неструктурирани данни да нарасне 10 пъти преди 2030 г. За ценово чувствителните работни натоварвания с голям капацитет, които използват настоящите дискови решения за съхранение, този растеж е неустойчив. Дисковите системи са бреме за IT екипите и бюджетите на много предприятия, понеже се управляват трудно, изискват огромни количества енергия, заемат големи пространства и техните компоненти се повреждат твърде често, причинявайки смущения и рискове за ценни данни. В резултат се намалява способността за извличане на полезна за бизнеса стойност от данните. Докато съвременните решения за съхранение на файлове и обекти са в състояние да се справят с много от тези предизвикателства, те не са работеща опция за големи неструктурирани хранилища на данни, които са чувствителни към цената – досега.

“С FlashBlade//E, ние реализираме първоначалната визия на нашия основател за дейта център, базиран изцяло на флаш памет. При работни натоварвания, за които флаш паметта някога бе непосилна като цена, сега осигуряваме на клиентите си най-важните предимства при по-ниска стойност на придобиване в сравнение с дисковете. ” - Amy Fowler, VP & General Manager, FlashBlade, Pure Storage.

“Обемите на неструктурирани данни продължават да растат, с което се появява и необходимостта от по-устойчиви и мащабируеми сторидж решения за ежедневните работни натоварвания. Щастливи сме, че можем да отговорим на тези нужди с FlashBlade//E, осигурявайки характерните за Pure опростена работа и икономия на енергия, при цена на придобиване по-ниска от тази при базираните на дискове решения.”Brian Bartell, Practice Manager Primary Storage, WWT

„Въпреки че предимствата на флаш паметта за работни натоварвания с висока мощност са до голяма степен признати, цената на диска ограничава по-широкото възприемане на пълното му потенциално използване. Независимо от това, необходимостта от модерна платформа, която да поеме мащабното нарастването на неструктурираните данни, е очевидна. Обещанието на FlashBlade//E за по-рентабилен, енергийно ефективен и по-лесен за управление подход към ежедневните работни натоварвания представлява убедителен аргумент за замяната на диска с флаш. ” – Scott Sinclair, Practice Director, Enterprise Strategy Group.  

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.