Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Март 24, 2023
Два месеца след като Intel пусна 4-то поколение процесори Intel Xeon Scalable, ...
Март 06, 2023
С предимствата на флаш паметта и подобрената ефективност в сравнение с твърдите ...
Март 02, 2023
Представяне на нови модели с AMD 3D V-Cache™ технология за най-добра ...
Март 01, 2023
Удвоете производителността на дисковете за приложения с интензивно използване ...
Февруари 08, 2023
Когато за вас един лаптоп трябва да е преди всичко преносим, непременно трябва ...
Февруари 07, 2023
С честота от 6.0 GHz, i9-13900KS е важно събитие за компютърната индустрия
Февруари 02, 2023
ASBISC Enterprises PLC, водещ дистрибутор с добавена стойност, разработчик и ...
Pure Storage дава начало на нова ера в съхранението на неструктурирани данни с FlashBlade//E

Март 06, 2023

Pure Storage

Pure Storage дава начало на нова ера в съхранението на неструктурирани данни с FlashBlade//E

С предимствата на флаш паметта и подобрената ефективност в сравнение с твърдите дискове, PURE превръща 100% флаш дейта центъра в реалност

Изтегли

Pure Storage FlashBlade//E

Pure Storage®, IT пионерът, доставящ най-модерната технология и услуги за съхранение на данни в света, анонсира FlashBlade//E™ - гъвкава сторидж система за неструктурирани данни, създадена да се справя с експоненциалния растеж на данни с водеща в индустрията енергийна ефективност. При цена на придобиване, конкурентна на диска, и много по-ниски оперативни разходи, анонсът на FlashBlade//E означава, че клиентите вече могат да се сбогуват с твърдите дискове.

FlashBlade//E осигурява по-добър начин за ефективно, надеждно и устойчиво управление на растежа на неструктурирани данни с най-доброто в класа потребителско изживяване и икономичност, които позволяват на клиентите да елиминират и последните твърди дискове в своя център за данни.

Икономичен при мащабиране: FlashBlade//E се предлага под $0,20 за GB, включително три години поддръжка. Платформата започва от 4PB и се мащабира в посока нагоре с надеждна производителност. Водеща в индустрията енергийна ефективност: FlashBlade//E консумира до 5 пъти по-малко енергия от дисковите системи, които заменя. Колкото по-голяма е системата, толкова по-голяма е ефективността й, като по този начин се подпомагат организациите да постигнат своите все по-критични цели за устойчивост.

Простота, надеждност и бъдеща работа без прекъсвания: FlashBlade//E е гъвкава система, създадена за лесно надграждане при поискване с 10-20 пъти по-голяма надеждност от базираните на твърд диск системи и непрекъснато развитие. С гъвкавост, опростено менажиране и предвидима производителност, FlashBlade//E остава лесен за управление при всякакъв мащаб.

FlashBlade//E ще бъде общодостъпен до края на април 2023 г. В допълнение към традиционната покупка, клиентите ще имат опцията да внедрят FlashBlade//E чрез ново ниво на абонамент за услугата на Pure Evergreen//One Storage as-a-Service (STaaS), осигуряващо разплащане след използване на услугата и облачно изживяване с управление на внедряването на място.

Значимост за индустрията:

За глобалните организации се очаква капацитетът на неструктурирани данни да нарасне 10 пъти преди 2030 г. За ценово чувствителните работни натоварвания с голям капацитет, които използват настоящите дискови решения за съхранение, този растеж е неустойчив. Дисковите системи са бреме за IT екипите и бюджетите на много предприятия, понеже се управляват трудно, изискват огромни количества енергия, заемат големи пространства и техните компоненти се повреждат твърде често, причинявайки смущения и рискове за ценни данни. В резултат се намалява способността за извличане на полезна за бизнеса стойност от данните. Докато съвременните решения за съхранение на файлове и обекти са в състояние да се справят с много от тези предизвикателства, те не са работеща опция за големи неструктурирани хранилища на данни, които са чувствителни към цената – досега.

“С FlashBlade//E, ние реализираме първоначалната визия на нашия основател за дейта център, базиран изцяло на флаш памет. При работни натоварвания, за които флаш паметта някога бе непосилна като цена, сега осигуряваме на клиентите си най-важните предимства при по-ниска стойност на придобиване в сравнение с дисковете. ” - Amy Fowler, VP & General Manager, FlashBlade, Pure Storage.

“Обемите на неструктурирани данни продължават да растат, с което се появява и необходимостта от по-устойчиви и мащабируеми сторидж решения за ежедневните работни натоварвания. Щастливи сме, че можем да отговорим на тези нужди с FlashBlade//E, осигурявайки характерните за Pure опростена работа и икономия на енергия, при цена на придобиване по-ниска от тази при базираните на дискове решения.”Brian Bartell, Practice Manager Primary Storage, WWT

„Въпреки че предимствата на флаш паметта за работни натоварвания с висока мощност са до голяма степен признати, цената на диска ограничава по-широкото възприемане на пълното му потенциално използване. Независимо от това, необходимостта от модерна платформа, която да поеме мащабното нарастването на неструктурираните данни, е очевидна. Обещанието на FlashBlade//E за по-рентабилен, енергийно ефективен и по-лесен за управление подход към ежедневните работни натоварвания представлява убедителен аргумент за замяната на диска с флаш. ” – Scott Sinclair, Practice Director, Enterprise Strategy Group.  

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.