Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Август 04, 2022
Logitech G представя нова колекция, която поставя на фокус приобщаването и дава ...
Август 02, 2022
Раниците отговарят на изискванията за ръчен багаж на нискотарифните ...
Август 01, 2022
Новата версия предоставя на потребителите допълнителни инструменти за ...
Юли 28, 2022
Последният доклад за заплахите на Sonicwall разкрива нарастване на кибератаките ...
Юли 25, 2022
Q3 - Промоциите с точки на INTEL стартираха!
Юли 25, 2022
Клиентите на ASBIS вече ще могат да получат достъп до водещия мрежов софтуер и ...
Юни 29, 2022
АСБИС ще предлага цялото портфолио от мрежови решения на Edgecore в Европа.
Юни 21, 2022
С публичен вот Seagate, Infinidat, Exagrid, и Tintri бяха наградени за своите ...
Юни 17, 2022
Доставчикът беше отбелязан в две категории за сигурност, съответствие и ...
Юни 03, 2022
Новата мишка MX Master 3S и безжичните клавиатури MX Mechanical и MX Mechanical ...
Регистрацията е отворена за BlackBerry Security Summit 2021

Септември 13, 2021

BlackBerry

Регистрацията е отворена за BlackBerry Security Summit 2021

Осигурете си място на годишната среща на BlackBerry

Организирана за втора поредна година, Security Summit ще събере експерти от индустрията и лидери от цял свят, за да предложи комбинация от сесии на живо и OnDemand, чатове и интерактивни разговори по теми, вариращи от иновациите в киберсигурността и най - добрите практики, превенция-първа сигурност, управление на крайни точки, изкуствен интелект, машинно обучение, както и Internet of Things (IoT) и диференциация.

 

October 13, 2021 

Register now!

Ще се състои в сряда, 13 октомври,свободен достъп. Програмата ще включва завладяващи ключови теми с ръководители на BlackBerry, демонстрации на продукти и практически сесии, с различни казуси на клиенти и разговори с екипа на BlackBerry Research & Intelligence, както и допълнителни дейности, предназначени да ангажират и да задълбочат разбирането на участниците за киберсигурността и технологиите на IoT.

Главният изпълнителен директор на BlackBerry, Джон Чен, ще открие събитието, обсъждайки ангажимента на компанията към иновациите и новостите на индустрията за сигурност. След него ще говорят президента и генерален мениджър на бизнес развитието на BlackBerry IoT, Матиас Ериксон и президент на BlackBerry, както и главен оперативен директор и временно изпълняващ длъжността генерален мениджър на бизнес звеното за киберсигурност, Том Екобачи, като всеки ще говори за тенденциите, оформящи съответните им индустрии и визията за стратегическата насока на BlackBerry.

„Независимо дали става въпрос за юридически науки или науки за живота, търговия на дребно или железопътни линии, водещите световни компании трансформират своите индустрии с BlackBerry“, каза Марк Уилсън, главен маркетинг директор на BlackBerry. „Нашата все по-популярна среща на върха по сигурността позволява на посетителите да чуят някои от най -ярките умове в областта на киберсигурността и технологиите, цял набор от горещи проблеми, които променят света такъв, какъвто го познаваме. Убедени сме, че присъстващите ще се отдалечат с нови познания за това как могат да защитят своя бизнес, крайни точки и хора, за да могат да развиват и разширяват собствения си бизнес. Очакваме с нетърпение да споделим и да си сътрудничим с посетителите през октомври тази година."

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.