Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Октомври 19, 2021
Infinidat, водещ доставчик на решения за съхранение от корпоративен клас, ...
Октомври 19, 2021
Една от най-чаканите конференции за разработчици на изкуствен интелект, ...
Октомври 15, 2021
Network Performance Monitoring анализ на наличните решения на пазара
Октомври 14, 2021
CRUCIAL празнува 25 години на иновации, технологии и милиони доволни ...
Октомври 07, 2021
На 28 септември Pure Storage бе домакин на Pure // Launch - еднодневно ...
Октомври 07, 2021
Празнуваме! Gartner постави Pure Storage на лидерска позиция в магическия ...
Октомври 05, 2021
Join CEO Pat Gelsinger and other Intel leaders virtually to learn more about ...
Септември 27, 2021
Salt SW-78 е за всички, които обичат да слушат музика и аудиокниги.
Септември 20, 2021
Logitech G435 е модел за новото поколение геймъри – ултра лек, в живи цветове, ...
Септември 17, 2021
Сървъри базирани на новото поколение процесори Intel Xeon E-2300, за да осигури ...
Регистрацията е отворена за BlackBerry Security Summit 2021

Септември 13, 2021

BlackBerry

Регистрацията е отворена за BlackBerry Security Summit 2021

Осигурете си място на годишната среща на BlackBerry

Организирана за втора поредна година, Security Summit ще събере експерти от индустрията и лидери от цял свят, за да предложи комбинация от сесии на живо и OnDemand, чатове и интерактивни разговори по теми, вариращи от иновациите в киберсигурността и най - добрите практики, превенция-първа сигурност, управление на крайни точки, изкуствен интелект, машинно обучение, както и Internet of Things (IoT) и диференциация.

 

October 13, 2021 

Register now!

Ще се състои в сряда, 13 октомври,свободен достъп. Програмата ще включва завладяващи ключови теми с ръководители на BlackBerry, демонстрации на продукти и практически сесии, с различни казуси на клиенти и разговори с екипа на BlackBerry Research & Intelligence, както и допълнителни дейности, предназначени да ангажират и да задълбочат разбирането на участниците за киберсигурността и технологиите на IoT.

Главният изпълнителен директор на BlackBerry, Джон Чен, ще открие събитието, обсъждайки ангажимента на компанията към иновациите и новостите на индустрията за сигурност. След него ще говорят президента и генерален мениджър на бизнес развитието на BlackBerry IoT, Матиас Ериксон и президент на BlackBerry, както и главен оперативен директор и временно изпълняващ длъжността генерален мениджър на бизнес звеното за киберсигурност, Том Екобачи, като всеки ще говори за тенденциите, оформящи съответните им индустрии и визията за стратегическата насока на BlackBerry.

„Независимо дали става въпрос за юридически науки или науки за живота, търговия на дребно или железопътни линии, водещите световни компании трансформират своите индустрии с BlackBerry“, каза Марк Уилсън, главен маркетинг директор на BlackBerry. „Нашата все по-популярна среща на върха по сигурността позволява на посетителите да чуят някои от най -ярките умове в областта на киберсигурността и технологиите, цял набор от горещи проблеми, които променят света такъв, какъвто го познаваме. Убедени сме, че присъстващите ще се отдалечат с нови познания за това как могат да защитят своя бизнес, крайни точки и хора, за да могат да развиват и разширяват собствения си бизнес. Очакваме с нетърпение да споделим и да си сътрудничим с посетителите през октомври тази година."

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.