Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
Демонстрирайте идеите си ясно и ефективно с новата първокласна 4K уеб камера
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
Наградата Red Dot Award 2023 се дава на AENO Premium Eco Smart Heater за изключителен дизайн и интелигентна продуктова иновация

Април 05, 2023

Наградата Red Dot Award 2023 се дава на AENO Premium Eco Smart Heater за изключителен дизайн и интелигентна продуктова иновация

AENO Premium Eco Smart Heater е отличен с престижната награда Red Dot Award: Продуктов дизайн в две категории – Отоплителна и Климатична технология и Интелигентен продукт за изключителен дизайн, високо качество и иновации в областта на отоплението на дома.

AENO Premium Eco Smart Heater е отличен с престижната награда Red Dot: Продуктов дизайн в две категории – Отоплителна и климатична технология и Интелигентен продукт за изключителен дизайн, високо качество и иновации в областта на отоплението на дома.

„Щастливи сме да получим това изключително признание от журито на Red Dot“, каза Сергей Костевич, главен изпълнителен директор на ASBIS. - „Нашата цел винаги е била да предлагаме елегантен дизайн и интелигентни и устойчиви решения, които съчетават най-съвременни технологии. Интелигентният нагревател AENO Premium Eco е продукт, който променя играта на пазара за отопление, предлагайки на потребителите стилна, ефективна и екологична алтернатива на традиционните нагреватели. Тази награда е доказателство за упоритата работа и отдадеността на нашия екип и ние сме развълнувани да продължим да разширяваме границите на възможното в отоплението. Гордеем се с това, че AENO предлага този иновативен продукт на нашите клиенти."

Наградата Red Dot Design Award е най-престижният конкурс за дизайн в света, с група от международни експерти, които оценяват хиляди заявки въз основа на критерии като иновация, функционалност и естетика. Спечелването на наградата е доказателство за ангажимента на AENO към високи постижения и иновации в областта на отоплението на дома.

AENO отговаря на нарастващото търсене на интериорните дизайнери, както и на потребителите за обран дизайн и вградени домакински уреди, или с други думи прилагането на минималистичен подход. Минималистичният дизайн се вписва във всеки интериор, благодарение на ултра тънкия панел (по-малко от 11 мм) и естествените материали. Ултра тънкият закален стъклен панел може да бъде невидим или основен акцент в интериора на помещението. Потребителят може да го монтира по всеки удобен за него начин и да го интегрира в интериора си: на пода, на стената или под тавана. Има само един бутон на нагревателя, което прави панела толкова минималистичен. Всички опции за интелигентно управление са достъпни от мобилното приложение. Нагревателят изглежда страхотно от всяка гледна точка!

„Ние сме развълнувани да получим това признание за AENO Premium Eco Smart Heater“, каза Serhii Fedorenko, продуктов дизайнер на наградения AENO Premium Eco Smart нагревател. - Вдъхновението за новия нагревател с интелигентен дизайн дойде от нуждите на пазара и клиентите. Имаше търсене на семпъл, но елегантен дизайн, който лесно може да стане част от интериора на всеки апартамент, офис или къща. Premium Eco Smart Heater AENO съчетава интелигентна функционалност, енергоспестяваща отоплителна технология и минималистични форми".

AENO Premium Eco Smart Heater се предлага за закупуване в повече от 20 страни в Европа на дребно и чрез дистрибуторската мрежа на ASBIS. ASBIS е водещ дистрибутор и производител на IT и потребителска електроника в региона на EMEA. Със своя иновативен дизайн, енергийно ефективна производителност и усъвършенствани функции за свързване, AENO Premium Eco Smart Heater е настроен да подобри пазара за отопление на дома и да предостави на потребителите по-интелигентен и по-устойчив начин за отопление на домовете си.

 

Повече за AENO и AENO Premium Eco Smart Heater

AENO е млада и динамична марка интелигентни домакински уреди, създадена от международен екип от висококвалифицирани инженери. AENO се грижи за клиентите и се стреми постоянно да подобрява функционалността на продуктите и да разширява възможностите. За да се повиши стойността и качеството, да се оптимизират логистичните маршрути за доставка за търговските вериги и крайните потребители, производствената линия за производството на първокласния еко интелигентен нагревател, е в Европа, в Полша. AENO е част от бранд портфолиото на ASBIS Enterprises PLC, водещ дистрибутор на IT продукти в региона на EMEA, за разпространение.

Проектът за разработване на интелигентен нагревател стартира през 2020 г. По създаването на модела работи международен екип от инженери от Украйна и Полша. Устройството се произвежда в модерно производствено съоръжение в Полша, което започва през май 2022 г. През септември 2022 г. беше обявено пускането на продукта на европейския пазар. Premium Eco Smart Heater AENO беше представен на търговското изложение за потребителска електроника и домакински уреди IFA Berlin - 2022. Моделът е достъпен за закупуване в 23 държави, сред които: Германия, Швейцария, Великобритания, Чехия, Полша, балтийските страни, Унгария, Хърватия, Румъния, България и много други.

Мисията на AENO е да направи интелигентните технологии по-достъпни, поемайки ежедневието и намалявайки тежестта на домакинската работа. Семейството от продукти включва: пречистватели на въздуха, овлажнители, интелигентни нагреватели, прахосмукачки роботи, прахосмукачки с пръчици, парочистачки, уреди за гладене на дрехи, кани за подгряване на вода, електрически грилове, блендери, електрически фурни, вакуумни уреди, електрически четки за зъби и др.

Повече за Red Dot Awards

Наградата Red Dot Design Award е един от най-престижните конкурси за дизайн в света, което получава приблизително 20 000 заявки годишно в три дисциплини: продуктов дизайн, дизайн на марки и комуникации, концепция на дизайна. От 1995 г. най-добрите продукти за всяка година са отличени с наградата Red Dot: продуктов дизайн.

През 2023 г. бяха представени и оценени продукти в 51 състезателни категории. Тази година участниците бяха от 60 държави. Жури от 43 члена се събра, за да направи това. Те стигнаха до своята оценка за това кои от заявките за продуктов дизайн отговарят на критериите за наградите Red Dot Award или Red Dot: Най-доброто от най-доброто въз основа на четирите принципа на добрия дизайн и като вземат предвид техния социално-културен характер, специфичен технически фокус и експертен опит в дизайна.

Годишната церемония по награждаването ще се проведе на 19 юни в Red Dot Design Museum в Есен, Германия.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.