Септември 14, 2018
Серията Infortrend GSa е обединено устройство за съхранение, проектирано да ...
Август 16, 2018
Intel въвежда нови NUC модели и NUC мини компютри в семейството Intel NUC, ...
Август 13, 2018
Изпълнявай, проектирай, смесвай, редактирай, моделирай и играй. Всичко това ...
Август 13, 2018
Intel очертава визията за създаване на памет и съхранение с Optane + QLC.
ASBIS участва в годишния CloudFest 2018 в Руст, Германия, от 10-ти до 16-ти март

Февруари 14, 2018

ASBIS, CLOUDFEST

CloudFest 2018 е събитие за облачни решения в Руст, Германия

Какво е CloudFest?

CloudFest 2018 е интересно събитие за професионалисти в сферата на хостинга и облачните решения, които имат възможност да чуят известни лектори, да участват в дискусии и да открият нови възможности за контакти по време на срещите след презентациите.

Как да ни откриете на CloudFest?

Ние вярваме, че е важно да се срещаме, да обменяме информация за бизнеса и технологиите, да намираме нови възможности за сътрудничество и да успяваме заедно.

Открийте ни на място #R21! Ако желаете да се срещнем, моля предварително да ни подадете информация за удобен ден и час, както и за участниците в срещата, на vad@asbis.com

Как да стигнете до CloudFest?

Като наш ценен партньор, бихме искали да имате достъп до повече експерти в индустрията, и да научите за най-модерните технологии и бизнес възможности. CloudFest се провежда в рамките на една седмица, по време на която могат да се чуят презентации за и от лидери в интернет и облачните решения и да се установят полезни контакти по време на коктейлите след бизнес сесиите.

С билетите, които осигуряваме безплатно, няма причина да пропуснете CloudFest 2018 – най-големия фестивал за Интернет и облачни решения в света!

Безплатният пропуск включва:

• Достъп до последните технологии на изложбата Cloud.FAIR

• Вход за всички презентации

• Кетъринг, включително обяд и кафе-паузи за всички дни

• Пропуск за премиум събитията

Регистрирайте се сега и вземете своя безплатен билет за CloudFest 2018!

До скоро виждане на CloudFest 2018! ASBIS booth #21