Декември 04, 2018
Управлявай производителността на дисковите устройства с Infortrend GSa 5000 ...
Ноември 29, 2018
ASBIS предоставя възможност на своите клиенти да спечелят 400 000 Intel® ...
Ноември 16, 2018
Intel представи Intel Neural Compute Stick 2
Ноември 15, 2018
Новата видео карта Radeon™ RX 590 създадена за игри
Ноември 08, 2018
Подходящ за изпълнение на задачи, проектиране, редактиране, композиране, ...
Ноември 08, 2018
НОВИ ПРОДУКТИ СЪС СВЕЖ И ИНОВАТИВЕН ДИЗАЙН ЩЕ ОТКРИЕТЕ В КАТАЛОГА ЕСЕН/ЗИМА ...
Октомври 16, 2018
ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB), водещ IT дистрибутор в развиващите се пазари ...
Октомври 08, 2018
Intel представи пълната гама от продукти за настолни компютри за гeйминг и ...
АСБИС България ще внася продуктите на Razer - „хай-енд” аксесоари за геймъри

Март 23, 2009

АСБИС България ще внася продуктите на Razer - „хай-енд” аксесоари за геймъри

Родният дистрибутор сключи договор с производителя на висок клас аксесоари. Споразумението ще направи възможен достъпа на българските РС ентусиасти до принадлежности от „хай-енд” сегмента - мишки, клавиатури, слушалки, подложки и др.

Компанията Razer е базирана в Карлсбад, Калифорния, САЩ. Фирмата си сътрудничи тясно с геймърската общност за разработката и производството на висококачествени геймърски периферни устройства по собствена технология, която дава на най-запалените играчи предимство в игрите и в удоволствието от тях. Особено известни са фамилиите мишки Razer Copperhead, Deathadder и Lachesis, както и клавиатурите Tarantula и Lycosa.

„Първата доставка от Razer е вече факт, някои от най-нашумелите продукти на компанията са вече в нашия склад,” коментира продуктовият мениджър в АСБИС Любомир Бабуров. „Очакваме в най-скоро време да пристигнат новообявените и предизвикали сериозен интерес сред геймърската общност мишки Razer Mamba и слушалки Razer Megalodon,” допълни той.

Информация за компанията Razer можете да получите на http://www.razerzone.com, както и чрез сайта на дистрибутора www.asbis.bg.