Ноември 29, 2017
Ноември 08, 2017
35% ръст на приходите до $ 372 милиона, 51% ръст на печалбата до $ 2 милиона
Октомври 27, 2017
Intel обяви новата си серия Optane SSD 900P за настолни машини и работни ...
Септември 29, 2017
Най-новите попълнения към 2-ро поколение Intel® 3D NAND SSD - Intel® SSD DC ...
Август 22, 2017
Вратите към бъдещето се отварят!
Юли 27, 2017
Изживей The Elder Scrolls Online: Morrowind на новия Ryzen™ 3 процесор.
Юли 03, 2017
Анонсиране на първото устройство с 64 слоя, TLC, Intel 3D NAND технология
Юни 22, 2017
Каталогът съдържа инфирмация за основните продукти и решения, от които се ...
Юни 21, 2017
Dual и Single Socket решения подобряват производителността и TCO ...
Юни 19, 2017
Intel и ASBIS отбелязват 20 години от подписване на дистрибуторски договор ...
АСБИС България ще внася продуктите на Razer - „хай-енд” аксесоари за геймъри

Март 23, 2009

АСБИС България ще внася продуктите на Razer - „хай-енд” аксесоари за геймъри

Родният дистрибутор сключи договор с производителя на висок клас аксесоари. Споразумението ще направи възможен достъпа на българските РС ентусиасти до принадлежности от „хай-енд” сегмента - мишки, клавиатури, слушалки, подложки и др.

Компанията Razer е базирана в Карлсбад, Калифорния, САЩ. Фирмата си сътрудничи тясно с геймърската общност за разработката и производството на висококачествени геймърски периферни устройства по собствена технология, която дава на най-запалените играчи предимство в игрите и в удоволствието от тях. Особено известни са фамилиите мишки Razer Copperhead, Deathadder и Lachesis, както и клавиатурите Tarantula и Lycosa.

„Първата доставка от Razer е вече факт, някои от най-нашумелите продукти на компанията са вече в нашия склад,” коментира продуктовият мениджър в АСБИС Любомир Бабуров. „Очакваме в най-скоро време да пристигнат новообявените и предизвикали сериозен интерес сред геймърската общност мишки Razer Mamba и слушалки Razer Megalodon,” допълни той.

Информация за компанията Razer можете да получите на http://www.razerzone.com, както и чрез сайта на дистрибутора www.asbis.bg.