Юни 04, 2018
За 38 години, Computex се развива в съответствие с глобалните ICT тенденции във ...
Юни 03, 2018
Базирани върху най-новите процесори Xeon Scalable, обновената гама PowerEdge ...
Април 25, 2018
ASBIS ще вземе участие във второто по големина IT изложение Computex в Taipei, ...
Април 02, 2018
Новият каталог на Canyon за 2018 година отразява последните тенденции в света ...
Март 01, 2018
Кипър, 27 февруари 2018 г.
Февруари 23, 2018
CANYON отбелязва 15 години на пазара с нови опаковки и ярка визуална идентичност
Февруари 14, 2018
CloudFest 2018 е събитие за облачни решения в Руст, Германия
Февруари 09, 2018
Какво се случва когато комбинираш някои от най-модерните процесори с ...
Януари 29, 2018
ASBIS подписа договор за дистрибуция на сторидж решенията на AccelStor за ...
АСБИС България ще внася продуктите на Razer - „хай-енд” аксесоари за геймъри

Март 23, 2009

АСБИС България ще внася продуктите на Razer - „хай-енд” аксесоари за геймъри

Родният дистрибутор сключи договор с производителя на висок клас аксесоари. Споразумението ще направи възможен достъпа на българските РС ентусиасти до принадлежности от „хай-енд” сегмента - мишки, клавиатури, слушалки, подложки и др.

Компанията Razer е базирана в Карлсбад, Калифорния, САЩ. Фирмата си сътрудничи тясно с геймърската общност за разработката и производството на висококачествени геймърски периферни устройства по собствена технология, която дава на най-запалените играчи предимство в игрите и в удоволствието от тях. Особено известни са фамилиите мишки Razer Copperhead, Deathadder и Lachesis, както и клавиатурите Tarantula и Lycosa.

„Първата доставка от Razer е вече факт, някои от най-нашумелите продукти на компанията са вече в нашия склад,” коментира продуктовият мениджър в АСБИС Любомир Бабуров. „Очакваме в най-скоро време да пристигнат новообявените и предизвикали сериозен интерес сред геймърската общност мишки Razer Mamba и слушалки Razer Megalodon,” допълни той.

Информация за компанията Razer можете да получите на http://www.razerzone.com, както и чрез сайта на дистрибутора www.asbis.bg.