Февруари 23, 2018
CANYON отбелязва 15 години на пазара с нови опаковки и ярка визуална идентичност
Февруари 14, 2018
CloudFest 2018 е събитие за облачни решения в Руст, Германия
Февруари 09, 2018
Какво се случва когато комбинираш някои от най-модерните процесори с ...
Януари 29, 2018
ASBIS подписа договор за дистрибуция на сторидж решенията на AccelStor за ...
Декември 20, 2017
Get the most out of Purley with Kingston server memory
Декември 20, 2017
15-ти декември 2017 – SAPPHIRE Technology обяви два нови очаквани модела висок ...
Ноември 29, 2017
Kingston KC1000 NVMe PCIe SSD
Ноември 08, 2017
35% ръст на приходите до $ 372 милиона, 51% ръст на печалбата до $ 2 милиона
Октомври 27, 2017
Intel обяви новата си серия Optane SSD 900P за настолни машини и работни ...
За втора поредна година българин печели европейски дрифт шампионат

Септември 30, 2014

За втора поредна година българин печели европейски дрифт шампионат

За втора поредна година българин печели европейски дрифт шампионат. Това отново е Александър Язов - "Матрицата" Alexander Yazov - AlexMa3x , който спечели и тази година Шампионската титла в King of Europe Street Legal Series

Последното състезание се проведе в токол, Унгария 20-21 септември 2014г., където Алекс успя да грабне победата с неговото Falken Monster Prestigio BMW E30 V8 в солидна надпревара с пилоти от Европа. С тази категорична победа в последното състезание Алекс си осигури солидна преднина в Шампионата и е 2014 King of Europe SL Champion.

И този път конфигурацията на трасето беше изключително технична и голямо предизвикателство за всички пилоти взели участие. Освен Алекс, България традиционно имаше и други силни представители в дрифта - Павлин Пенев, Недко Боюклиев, Иван и Дейвид Демиреви. Надяваме се и за в бъдеще да имаме още такива новини и поводи да се гордеем с българската дрифт школа.

Поздравления за Алекс от Prestigio!