Октомври 08, 2018
Intel представи пълната гама от продукти за настолни компютри за гeйминг и ...
Септември 26, 2018
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ - 24 септември, Лимасол, Кипър.
Септември 18, 2018
Power your system with award-winning AMD technologies, tailored for your ...
Септември 14, 2018
Серията Infortrend GSa е обединено устройство за съхранение, проектирано да ...
Август 27, 2018
Intel Technology Provider помага на Вашия бизнес! Спечелете награди, обогатете ...
Август 16, 2018
Intel въвежда нови NUC модели и NUC мини компютри в семейството Intel NUC, ...
Август 13, 2018
Изпълнявай, проектирай, смесвай, редактирай, моделирай и играй. Всичко това ...
Август 13, 2018
Intel очертава визията за създаване на памет и съхранение с Optane + QLC.
За втора поредна година българин печели европейски дрифт шампионат

Септември 30, 2014

За втора поредна година българин печели европейски дрифт шампионат

За втора поредна година българин печели европейски дрифт шампионат. Това отново е Александър Язов - "Матрицата" Alexander Yazov - AlexMa3x , който спечели и тази година Шампионската титла в King of Europe Street Legal Series

Последното състезание се проведе в токол, Унгария 20-21 септември 2014г., където Алекс успя да грабне победата с неговото Falken Monster Prestigio BMW E30 V8 в солидна надпревара с пилоти от Европа. С тази категорична победа в последното състезание Алекс си осигури солидна преднина в Шампионата и е 2014 King of Europe SL Champion.

И този път конфигурацията на трасето беше изключително технична и голямо предизвикателство за всички пилоти взели участие. Освен Алекс, България традиционно имаше и други силни представители в дрифта - Павлин Пенев, Недко Боюклиев, Иван и Дейвид Демиреви. Надяваме се и за в бъдеще да имаме още такива новини и поводи да се гордеем с българската дрифт школа.

Поздравления за Алекс от Prestigio!