Ноември 08, 2017
35% ръст на приходите до $ 372 милиона, 51% ръст на печалбата до $ 2 милиона
Октомври 27, 2017
Intel обяви новата си серия Optane SSD 900P за настолни машини и работни ...
Септември 29, 2017
Най-новите попълнения към 2-ро поколение Intel® 3D NAND SSD - Intel® SSD DC ...
Септември 25, 2017
ASBIS подписва договор за дистрибуция на INFINIDAT solutions в Русия, Беларус, ...
Август 22, 2017
Вратите към бъдещето се отварят!
Юли 27, 2017
Изживей The Elder Scrolls Online: Morrowind на новия Ryzen™ 3 процесор.
Юли 03, 2017
Анонсиране на първото устройство с 64 слоя, TLC, Intel 3D NAND технология
Юни 22, 2017
Каталогът съдържа инфирмация за основните продукти и решения, от които се ...
Юни 21, 2017
Dual и Single Socket решения подобряват производителността и TCO ...
Юни 19, 2017
Intel и ASBIS отбелязват 20 години от подписване на дистрибуторски договор ...
За втора поредна година българин печели европейски дрифт шампионат

Септември 30, 2014

За втора поредна година българин печели европейски дрифт шампионат

За втора поредна година българин печели европейски дрифт шампионат. Това отново е Александър Язов - "Матрицата" Alexander Yazov - AlexMa3x , който спечели и тази година Шампионската титла в King of Europe Street Legal Series

Последното състезание се проведе в токол, Унгария 20-21 септември 2014г., където Алекс успя да грабне победата с неговото Falken Monster Prestigio BMW E30 V8 в солидна надпревара с пилоти от Европа. С тази категорична победа в последното състезание Алекс си осигури солидна преднина в Шампионата и е 2014 King of Europe SL Champion.

И този път конфигурацията на трасето беше изключително технична и голямо предизвикателство за всички пилоти взели участие. Освен Алекс, България традиционно имаше и други силни представители в дрифта - Павлин Пенев, Недко Боюклиев, Иван и Дейвид Демиреви. Надяваме се и за в бъдеще да имаме още такива новини и поводи да се гордеем с българската дрифт школа.

Поздравления за Алекс от Prestigio!