Февруари 19, 2019
Logitech и АСБИС България създадоха нов уебсайт за видеоконферентните решения, ...
Февруари 14, 2019
Лимитирана серия само 3 000 броя в целия свят
Февруари 12, 2019
Cloudfest е най-голямото събитие в индустрията на облачните технологии и ...
Февруари 07, 2019
AMD, GPU
16GB HBM2 памет и 1TB / сек пропускателна способност на паметта. Изключителна ...
Януари 23, 2019
Тихо охлаждане от висок клас с новите Shadow Wings 2 и отлично съотношение цена ...
Януари 22, 2019
Участниците могат да спечелят над 1000 награди, сред които 3 страхотни дрона
Януари 16, 2019
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ - 16 януари 2019 г., Лимасол, Кипър
Декември 04, 2018
Управлявай производителността на дисковите устройства с Infortrend GSa 5000 ...
Ноември 29, 2018
ASBIS предоставя възможност на своите клиенти да спечелят 400 000 Intel® ...
Ноември 16, 2018
Intel представи Intel Neural Compute Stick 2
За втора поредна година българин печели европейски дрифт шампионат

Септември 30, 2014

За втора поредна година българин печели европейски дрифт шампионат

За втора поредна година българин печели европейски дрифт шампионат. Това отново е Александър Язов - "Матрицата" Alexander Yazov - AlexMa3x , който спечели и тази година Шампионската титла в King of Europe Street Legal Series

Последното състезание се проведе в токол, Унгария 20-21 септември 2014г., където Алекс успя да грабне победата с неговото Falken Monster Prestigio BMW E30 V8 в солидна надпревара с пилоти от Европа. С тази категорична победа в последното състезание Алекс си осигури солидна преднина в Шампионата и е 2014 King of Europe SL Champion.

И този път конфигурацията на трасето беше изключително технична и голямо предизвикателство за всички пилоти взели участие. Освен Алекс, България традиционно имаше и други силни представители в дрифта - Павлин Пенев, Недко Боюклиев, Иван и Дейвид Демиреви. Надяваме се и за в бъдеще да имаме още такива новини и поводи да се гордеем с българската дрифт школа.

Поздравления за Алекс от Prestigio!