Февруари 19, 2019
Logitech и АСБИС България създадоха нов уебсайт за видеоконферентните решения, ...
Февруари 14, 2019
Лимитирана серия само 3 000 броя в целия свят
Февруари 12, 2019
Cloudfest е най-голямото събитие в индустрията на облачните технологии и ...
Февруари 07, 2019
AMD, GPU
16GB HBM2 памет и 1TB / сек пропускателна способност на паметта. Изключителна ...
Януари 23, 2019
Тихо охлаждане от висок клас с новите Shadow Wings 2 и отлично съотношение цена ...
Януари 22, 2019
Участниците могат да спечелят над 1000 награди, сред които 3 страхотни дрона
Януари 16, 2019
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ - 16 януари 2019 г., Лимасол, Кипър
Декември 04, 2018
Управлявай производителността на дисковите устройства с Infortrend GSa 5000 ...
Ноември 29, 2018
ASBIS предоставя възможност на своите клиенти да спечелят 400 000 Intel® ...
Ноември 16, 2018
Intel представи Intel Neural Compute Stick 2
Александър Язов спечели втора шампионска титла във V1 Challenge България

Август 13, 2015

Александър Язов спечели втора шампионска титла във V1 Challenge България

Велико Търново, 9 август 2015 г. Александър Язов спечели втория кръг от шампионата V1 Challenge България във Велико Търново. Дрифт шампионът взе купата за втори път след като завърши на първо място и в първия кръг на шампионата на Писта „Дракон“.

„Изключително колоритно трасе в центъра на Велико Търново, изискващо много техника от пилота. Това състезание мога да го нарека „Българското Монако“. В началото бях притеснен заради малкия опит, който имам с Volkicar, защото досега съм участвал само на едно състезание. Имах малко проблеми с колата и почти не успях да направя тренировка. Наложи се на квалификацията да науча тънкостите на трасето, което този път изискваше повече дрифт като стил на каране. Но това ми даде шанс да се отпусна и да карам в моя стил, в което съм добър. Допуснах малка грешка на старта и участвах в колизия, но след като успях да дръпна напред, вече карах за публиката. Искам да благодаря на механиците, които за отрицателно време откриха проблема в моята кола и благодарение на тях продължих в борбата без проблеми.“, коментира победителят Александър Язов.