Септември 26, 2018
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ - 24 септември, Лимасол, Кипър.
Септември 18, 2018
Power your system with award-winning AMD technologies, tailored for your ...
Август 16, 2018
Intel въвежда нови NUC модели и NUC мини компютри в семейството Intel NUC, ...
Август 13, 2018
Изпълнявай, проектирай, смесвай, редактирай, моделирай и играй. Всичко това ...
Август 13, 2018
Intel очертава визията за създаване на памет и съхранение с Optane + QLC.
Весели Празници!

Декември 15, 2009

Весели Празници!

Екипът на Асбис Ви пожелава весело посрещане на Коледните и Новогодишни празници!

Seasons Greetings

Уважаеми партньори,

За нас беше изключително удоволствие да работим с Вас през изминалата 2009 година. За това свидетелства големия напредък в работата на Asbis Group. Това стана възможно благодарение на Вашата подкрепа и лоялност.

Оценявайки високо успешното ни сътрудничество, нашата мултинационална компания се обедини за да Ви благодари още веднъж. Изпращаме най-добри пожелания за весело посрещане на празниците на Вас, Вашето семейство и Вашата организация!

Искрено се надяваме, че 2010 ще бъде година с още по-добри резултати от съвместната ни работа. Нека новата година Ви донесе крепко здраве, щастие и просперитет!

От екипа на Асбис