Декември 04, 2018
Управлявай производителността на дисковите устройства с Infortrend GSa 5000 ...
Ноември 29, 2018
ASBIS предоставя възможност на своите клиенти да спечелят 400 000 Intel® ...
Ноември 16, 2018
Intel представи Intel Neural Compute Stick 2
Ноември 15, 2018
Новата видео карта Radeon™ RX 590 създадена за игри
Ноември 08, 2018
Подходящ за изпълнение на задачи, проектиране, редактиране, композиране, ...
Ноември 08, 2018
НОВИ ПРОДУКТИ СЪС СВЕЖ И ИНОВАТИВЕН ДИЗАЙН ЩЕ ОТКРИЕТЕ В КАТАЛОГА ЕСЕН/ЗИМА ...
Октомври 16, 2018
ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB), водещ IT дистрибутор в развиващите се пазари ...
Октомври 08, 2018
Intel представи пълната гама от продукти за настолни компютри за гeйминг и ...
Весели Празници!

Декември 15, 2009

Весели Празници!

Екипът на Асбис Ви пожелава весело посрещане на Коледните и Новогодишни празници!

Seasons Greetings

Уважаеми партньори,

За нас беше изключително удоволствие да работим с Вас през изминалата 2009 година. За това свидетелства големия напредък в работата на Asbis Group. Това стана възможно благодарение на Вашата подкрепа и лоялност.

Оценявайки високо успешното ни сътрудничество, нашата мултинационална компания се обедини за да Ви благодари още веднъж. Изпращаме най-добри пожелания за весело посрещане на празниците на Вас, Вашето семейство и Вашата организация!

Искрено се надяваме, че 2010 ще бъде година с още по-добри резултати от съвместната ни работа. Нека новата година Ви донесе крепко здраве, щастие и просперитет!

От екипа на Асбис