Април 12, 2019
Intel и Google Cloud ще разработват Anthos референтен дизайн, който да улесни ...
Април 11, 2019
През април 2019 Intel анонсира Intel Optane memory H10 при SSD устройства. Те ...
Април 04, 2019
С повече от 20 години лидерство с платформата Intel® Xeon®, Intel представя ...
Март 28, 2019
Разгърнете възможностите - нови подобрения в системите за дейта центрове
Март 19, 2019
Seagate осигурява надеждни решения за съхранение на данни. Всяко приложение ...
Март 15, 2019
АСБИС България сключи договор с чешката компания RealQ s.r.o. за дистрибуция на ...
Март 14, 2019
CloudFest е чудесна възможност за срещи лице в лице и разговори с нашия VAD ...
Март 11, 2019
Infinidat обяви InfiniBox Always On Cluster решение в своя DSP, добавяйки ...
Март 09, 2019
Успехите на INFINIDAT - производител на иновативни системи за съхранение, са ...
Март 06, 2019
Seagate продължава с производството на пълното портфолио дискове за ...
ASBIS стартира дистрибуция на AccelStor All-Flash сторидж решения в Русия, Централна и Източна европа, Средния Изток и Северна Африка

Януари 29, 2018

DISTRBUTION AGREEMENT, ACCELSTOR, SOLUTIONS

ASBIS подписа договор за дистрибуция на сторидж решенията на AccelStor за регионите на Руската Федерация, Словакия, Украйна, Полша, Чешка Република, Беларус, Румъния, Хърватска, Словения, България, Сърбия, Унгария, Босна и Херцеговина, Кипър, Казахстан, Естония, Латвия, Литва, Грузия, Армения, Азербайджан, Молдова, Малта, ОАЕ, Бахрейн, Ирак, Йордания, Ливан, Саудитска Арабия, Кувейт, Оман, Катар, Египет, Алжир, Мароко и Тунис

29-ти януари, 2018 – ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB), основана през 1990, експерт във Value-Add дистрибуция (VAD) в сферата на ИКТ продукти и решения в развиващите се пазари на EMEA, добави към портфолиото си в повече от 30 страни за региона  AccelStor NeoSapphire All-Flash сторидж решения с уникална технология. В голяма част от тези страни ASBIS разполага с висококвалифицирани VAD търговски и технически специалисти, които подпомагат системните интегратори, корпоративните клиенти и доставчиците на Интернет услуги в намирането на оптимални решения за разнообразните нужди на клиента.

Вицепрезидентът на AccelStor , David Kao, сподели: “Изискванията на дигиталната епоха предизвикват компаниите да приоритизират увеличаването на скоростта и ефективността на процесите, дефинирайки стратегията за растеж на базата на новите IT услуги. AccelStor доставя иновативни сторидж решения за корпорациите. С подкрепата и опита на ASBIS, заедно ще осигурим готови за бъдещето IT решения, отговарящи на растящите нужди на нашите клиенти. Готови сме да посрещнем и нови предизвикателства от бизнеса в Централна и Източна европа, Средния Изток и Северна Африка.”

AccelStor и ASBIS ще се фокусират към центровете за данни и облачни инфраструктури в сферата на телекомуникациите и правителствените организации. Цифровата трансформация е смел ход напред към високопроизводителни изчислителни приложения и представлява крачка напред към по-устойчив бизнес модел за всяка организация. Ще се подобри значително опита на потребителя с предлагането на диференцирани услуги. ASBIS има голям опит в предлагането на IT решения на корпоративно ниво, а all-flash масивите на AccelStor NeoSapphire са проектирани за лесно справяне с интензивните натоварвания, посрещайки нуждите от сторидж в съответните сегменти.

“Доволни сме, че стартираме партньорство с AccelStor”, каза Yuri Ulasovich, COO в ASBIS Enterprises PLC. “AccelStor All-Flash сторидж решенията разширяват продуктовото портфолио на ASBIS и дават тласък на по-нататъшното развитие на Value Added дистрибуцията с още по-добри предложения към нашите партньори. NeoSapphire All-Flash масивите се базират на истински софтуерно-дефиниран подход, осигуряващ ценово-ефективни сториджи с мощна производителност за всякакви сценарии. Вярваме, че AccelStor ще осигури отлично решение за виртуализация, високопроизводителни изчисления, облачни услуги, центрове за данни и други ключови вертикални пазари.”

About ASBISc Enterprises PLC

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) with headquarters in Cyprus, has offices in 24 countries and specializes in the VAD distribution of Information and Communications Technology products and solutions from global suppliers including Apple, AMD, Dell EMC, HGST, HPE, IBM, Infinidat, Infortrend, Intel, Lenovo, Mellanox, Microsoft, Netgear, Promise, Qlogic, Samsung, Seagate, Supermicro, Toshiba, WD and others. The company has its own subsidiaries all over the EMEA region, more than 1,300 employees and 30,000 active customers in over 60 countries around the globe.

For more information, visit the company's website at www.asbis.com.

About AccelStor

AccelStor is accelerating the paradigm shift from conventional disk arrays to modern all-flash storage. AccelStor's NeoSapphire all-flash arrays, powered by FlexiRemap® software technology, deliver sustained high IOPS for business-critical applications. With streamlined storage management, multi-protocol support, and front-access, hot-swappable solid-state drives, the NeoSapphire series promises to resolve performance bottlenecks for I/O-intensive applications like virtualization, high-performance computing, database, and media processing.

For more information about AccelStor and NeoSapphire, please visit www.accelstor.com.