Февруари 19, 2019
Logitech и АСБИС България създадоха нов уебсайт за видеоконферентните решения, ...
Февруари 14, 2019
Лимитирана серия само 3 000 броя в целия свят
Февруари 12, 2019
Cloudfest е най-голямото събитие в индустрията на облачните технологии и ...
Февруари 07, 2019
AMD, GPU
16GB HBM2 памет и 1TB / сек пропускателна способност на паметта. Изключителна ...
Януари 23, 2019
Тихо охлаждане от висок клас с новите Shadow Wings 2 и отлично съотношение цена ...
Януари 22, 2019
Участниците могат да спечелят над 1000 награди, сред които 3 страхотни дрона
Януари 16, 2019
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ - 16 януари 2019 г., Лимасол, Кипър
Декември 04, 2018
Управлявай производителността на дисковите устройства с Infortrend GSa 5000 ...
Ноември 29, 2018
ASBIS предоставя възможност на своите клиенти да спечелят 400 000 Intel® ...
Ноември 16, 2018
Intel представи Intel Neural Compute Stick 2
Нова лимитирана Tattoo серия на Canyon

Май 17, 2013

Нова лимитирана Tattoo серия на Canyon

CANYON създаде визията на новата си лимитирана Tattoo серия зедно с известния холандски татуист Хенк Шифмахер

CANYON има удоволствието да ви представи новата си лимитирана серия Tattoo – съвместен проект на марката заедно с популярния холандски татуист Хенк Шифмахер. Портфолиото включва слушалки, чанти за лаптоп, тонколони и компютърни мишки, които щя се появят на пазара в началото на месец юни 2013г.

Хенк Шифмахер, известен със своите рисунки върху телата на звезди от световния шоубизнес като Лейди Гага, Кърт Кобейн, Роби Уилямс, Ред Хот Чили Пепърс, Пърл Джем и др., заедно с иновативната марка компютърни аксесоари CANYON успяха да създадат уникална серия с характерен стил и алтернативен дизайн.

Чанти и раници

Серията предлага три практични модела за лаптопи до 15.6” – две раници и чанта. Всеки от тях има подплатено отделение за максимална сигурност на Вашия ноутбук,  допълнителни джобове за аксесори и специално място за 7’’ и 10“ таблет (CNL-TNB17). Всички те са с ергономичен дизайн, изработени от висококачествен, водоустойчив материал.

Слушалки

Перфектните слушалки за музикални маниаци! Потопете се в любимата си музика навсякъде и по всяко време със слушалките на Canyon от новата лимитирана серия Tattoo. Моделите разполагат с 40 мм говорители и плътен бас за невероятен звук, регулируема лента за глава и подплатени, меки кожени наушници за изключителен комфорт.  Слушалките от Tattoo серията са компактни и леки, със стилен и удобен дизайн. Формата им прилепва плътно към ухото, което ще ви позволи да се изолирате от околния шум и да се наслаждавате единствено и само на музиката, която слушате.

В портфолиото са включени и два модела тапи с микрофон, с които не само можете да слушате любимите си парчета с изключително качество на звука, а и едновременно с това да приемате обаждания от Вашето мобилно устройство.

Колонки

Друг чудесен аксесоар от Tattoo серията са колонки със стилен, компактен дизайн, които се отличават с мощен, изпълващ стаята звук – всичко необходимо, за да се наслаждавате на любимата си музика и филми от вашия лаптоп или таблет.

Мишки

Гамата включва две оптични мишки (жична и безжична) за компютър, които ще зарадват тези, които търсят повече ергономичност, прецизност и функционалност. И двата модела са с 3 бутона + скрол. Резолюция 1000 dpi (жична) и 800-1600 dpi (безжична)

Bluetooth® продукти

Новата серия Tattoo на CANYON включва и безжични колонки с Bluetooth ® технология, което ви позволява да се насладите на кристално чист звук с динамичен бас от вашия iPhone, лаптоп или таблет. Bluetooth колонките са с акумулаторна батерия, която издържа до 3 часа,  радиус на действие до 10 метра и вграден микрофон за провеждане на разговори от мобилно устройство. На същия принцип са разработени и Bluetooth® слушалките с микрофон, които правят живота ви по-лесен със своето удобство и ефективност. Сгъваемият им дизайн ви спестява място и прави носенето им още по-удобно.

Специален гост

Виж видеото с Хенк

Самият Хенк Шифмахер ще бъде специален гост и ще рисува на живо пред публика на 31 май 2013г. по случай официалното представяне на новата лимитирана Tattoo серия на CANYON в България. Предстоят много изненади и приятни емоции, за които ще разберете скоро...