Септември 26, 2018
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ - 24 септември, Лимасол, Кипър.
Септември 18, 2018
Power your system with award-winning AMD technologies, tailored for your ...
Август 16, 2018
Intel въвежда нови NUC модели и NUC мини компютри в семейството Intel NUC, ...
Август 13, 2018
Изпълнявай, проектирай, смесвай, редактирай, моделирай и играй. Всичко това ...
Август 13, 2018
Intel очертава визията за създаване на памет и съхранение с Optane + QLC.
Промоция на Kingston флаш продукти

Август 10, 2006

Промоция на Kingston флаш продукти

До края на август имате възможност да участвате в промоцията на Kingston флаш продукти - флаш карти и USB флаш памети. За покупки $200+ получавате атрактивна тениска, за $500+ наградата е 256МВ Kingston flash card (USB flash), за $1000+ е 512МВ card/USB, за $2000+ е МР3 плейър 256МВ, за $3000 е МР3 плейър 1GB, за $5000 - дигитална камера с 1GB Kingston флаш карта.