Октомври 08, 2018
Intel представи пълната гама от продукти за настолни компютри за гeйминг и ...
Септември 26, 2018
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ - 24 септември, Лимасол, Кипър.
Септември 18, 2018
Power your system with award-winning AMD technologies, tailored for your ...
Септември 14, 2018
Серията Infortrend GSa е обединено устройство за съхранение, проектирано да ...
Август 27, 2018
Intel Technology Provider помага на Вашия бизнес! Спечелете награди, обогатете ...
Август 16, 2018
Intel въвежда нови NUC модели и NUC мини компютри в семейството Intel NUC, ...
Август 13, 2018
Изпълнявай, проектирай, смесвай, редактирай, моделирай и играй. Всичко това ...
Август 13, 2018
Intel очертава визията за създаване на памет и съхранение с Optane + QLC.
ASBIS разшири портфолиото си със SanDisk решения за съхранение на данни

Март 03, 2014

ASBIS разшири портфолиото си със SanDisk решения за съхранение на данни

АСБИС Enterprises PLC, експерт в дистрибуцията на ИТ продукти и решения в ЕМЕА развиващите се пазари , подписа договор за дистрибуция със SanDisk Corporation, глобален лидер в областта на решенията за съхранение, с революционни продукти и идеи.

Съгласно условията на споразумението, на разположение на всички локални офиси на АСБИС ще бъде целият асортимент на SanDisk: твърди дискове, SSD, включително SATA , SAS SSD, PCIe и Smart SSD.

SanDisk Solid State Drives ( SSDs ) предлагат високоскоростни , евтини решение за лични , OEM , и корпоративни нужди за съхранение на данни .

Купете онлай

SanDisck X110 SSDs

Купете от
ASBIS B2B e-Shop

За потребителите , SanDisk SSD дисковете предлагат допълнителна изчислителна мощ, за да сте в крак със следващото поколение игри и приложения.