Ноември 08, 2018
НОВИ ПРОДУКТИ СЪС СВЕЖ И ИНОВАТИВЕН ДИЗАЙН ЩЕ ОТКРИЕТЕ В КАТАЛОГА ЕСЕН/ЗИМА ...
Октомври 16, 2018
ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB), водещ IT дистрибутор в развиващите се пазари ...
Октомври 08, 2018
Intel представи пълната гама от продукти за настолни компютри за гeйминг и ...
Септември 26, 2018
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ - 24 септември, Лимасол, Кипър.
Септември 18, 2018
Power your system with award-winning AMD technologies, tailored for your ...
Септември 14, 2018
Серията Infortrend GSa е обединено устройство за съхранение, проектирано да ...
Август 27, 2018
Intel Technology Provider помага на Вашия бизнес! Спечелете награди, обогатете ...
АСБИС България стартира продажбата на ZTE

Декември 03, 2013

АСБИС България стартира продажбата на ZTE

През изминалата година ZTE се нарежда по продажби на завидното 5-то място след брандове като: Samsung, Apple, LG, Lenovo.

Стратегията на компанията, за следващите две години е да влезе в ТОП 3 на мобилните брандове. Дистрибуцията на продуктите ще бъде разширена, като ще се предлага не само в телекомите, а и към ключови партньори за търговия на дребно, за да се повиши видимостта на марката.

Асбис България разширява портфолиото си с още една марка на мобилни устройства, а именно ZTE.

Като начало марката ще предлага на свободния пазар 3 модела във високия и средния ценови клас (ZTE Grand S Flex, ZTE Blade V, ZTE Blade G). Всички модели предлагани в Европа ще бъдат с една СИМ карта. В бъдеще се очаква, продуктовата гама да се развие и да се добавят и таблети.

ZTE Blade G                                    ZTE Blade V                                                              ZTE Grand S Flex