Януари 16, 2019
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ - 16 януари 2019 г., Лимасол, Кипър
Декември 04, 2018
Управлявай производителността на дисковите устройства с Infortrend GSa 5000 ...
Ноември 29, 2018
ASBIS предоставя възможност на своите клиенти да спечелят 400 000 Intel® ...
Ноември 16, 2018
Intel представи Intel Neural Compute Stick 2
Ноември 15, 2018
Новата видео карта Radeon™ RX 590 създадена за игри
Ноември 08, 2018
Подходящ за изпълнение на задачи, проектиране, редактиране, композиране, ...
Ноември 08, 2018
НОВИ ПРОДУКТИ СЪС СВЕЖ И ИНОВАТИВЕН ДИЗАЙН ЩЕ ОТКРИЕТЕ В КАТАЛОГА ЕСЕН/ЗИМА ...
Октомври 16, 2018
ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB), водещ IT дистрибутор в развиващите се пазари ...
АСБИС България стартира продажбата на ZTE

Декември 03, 2013

АСБИС България стартира продажбата на ZTE

През изминалата година ZTE се нарежда по продажби на завидното 5-то място след брандове като: Samsung, Apple, LG, Lenovo.

Стратегията на компанията, за следващите две години е да влезе в ТОП 3 на мобилните брандове. Дистрибуцията на продуктите ще бъде разширена, като ще се предлага не само в телекомите, а и към ключови партньори за търговия на дребно, за да се повиши видимостта на марката.

Асбис България разширява портфолиото си с още една марка на мобилни устройства, а именно ZTE.

Като начало марката ще предлага на свободния пазар 3 модела във високия и средния ценови клас (ZTE Grand S Flex, ZTE Blade V, ZTE Blade G). Всички модели предлагани в Европа ще бъдат с една СИМ карта. В бъдеще се очаква, продуктовата гама да се развие и да се добавят и таблети.

ZTE Blade G                                    ZTE Blade V                                                              ZTE Grand S Flex