Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Юни 28, 2019
Каталогът съдържа информация за основните продукти и осигурява лесен начин за ...
Юни 14, 2019
Minsk, Belarus. 13-ти юни, 2019 Prestigio и Clevetura представиха първата в ...
Юни 12, 2019
Фамилията графични карти Radeon™ предствя продукти, базирани на новата гейминг ...
Юни 04, 2019
AMD обяви продукти от ново поколение на Computex 2019
Май 30, 2019
В партньорство с индустрията, което гарантира революционна производителност, ...
Май 13, 2019
Infortrend Europe анонсират EonStor GSi - сторидж решение с изкуствен интелект
Май 03, 2019
AMD
AMD проектира, интегрира и развива високопроизводителни изчислителни и графични ...
Април 22, 2019
INFINIDAT анонсира наскоро решението Metro Cluster InfiniBox Always On, ...
Април 12, 2019
Intel и Google Cloud ще разработват Anthos референтен дизайн, който да улесни ...
Април 11, 2019
През април 2019 Intel анонсира Intel Optane memory H10 при SSD устройства. Те ...
Prestigio обяви международен фотографски конкурс  за крайните потребители!

Септември 17, 2009

Prestigio обяви международен фотографски конкурс за крайните потребители!

Prestigio има удоволствието да анонсира завръщането на международния фотографски конкурс. Конкурсът е отворен за аматьори и професионални фотографи от всички страни и възрасти и ще продължи до 30 ноември 2009 г. За да участват, всички снимки трябва да показват една от бранд ценностите на Prestigio: Елегантност, Производителност или Вдъхновение.

Prestigio има удоволствието да анонсира завръщането на международния фотографски конкурс. Конкурсът е отворен за аматьори и професионални фотографи от всички страни и възрасти и ще продължи до 30 ноември 2009 г. За да участват, всички снимки трябва да показват една от бранд ценностите на Prestigio: Елегантност, Производителност или Вдъхновение. Последният Фотографски конкурс на Prestigio имаше повече от 500 снимки от участниците от 35 страни. ”В последните години, ние получаваме много позитивна реакция от обществеността" обясни Виктория Клецкова, онлайн маркетинг координатор в Prestigio. ”Ние бяхме впечатлени от качеството и креативността на снимките, които ни изпратиха , както и от популярността на конкурса в целия свят .”

fakeFCKRemovefakeFCKRemoОт 15-ти септември до 30-ти ноември, аматьори и професионалисти могат да участват и да споделят своята работа със света.

”Избрахме тези категории, тъй като наскоро ребрандирахме Prestigio ,” обясни Катрин Лазур-Гуинард, Мениджър комуникации в Prestigio. ”Елегантност, Производителност и Вдъхновение са ценностите, на които сме се посветили и искаме да разберем какво означават те за потребителите.

Как бихте дефинирали елегантност? Как вдъхновението може да бъде заснето?

Всички снимки ще бъдат оценявани от професионалисти и най-креативната ще получи голямата награда на Prestigio - 1000 USD. Prestigio ще оцени и най-добрата снимка във всяка категория и ще бъдат наградени с 300 USD. Посетителите на сайта също ще имат възможност да гласуват и победителят от Изборът на публиката ще получи прекрасен продукт от нашето портфолио.

Журито

Brian Ypperciel Brian Ypperciel е бързо издигащ се моден фотограф. Благодарение на неговата елегантна работа, изтънченост и интересни композиции, снимките му са показани на няколко важни канадски модни списания, като: Style magazine, Clin d'oeil, Elle Québec, Zoozoom, Chatelaine,и Overture (победител на Overture photographer на годишния конкурс 2005). Неговата работа се е появявала и в списание LE magazine в Русия. Посетете неговия сайт за повече информация и се насладете на неговата работа.

Mark Goldstein

Mark Goldstein е опитен фотограф и уеб-сайт редактор. Той притежава, редактира и пише за PhotographyBLOG, един от най-големите сайтове във Великобритания за дигитална фотография, който предлага ревюта на нови продукти и оригинални новини от света. Работата му може да се види в неговия сайт, на който има красиви снимки на хора, пътуване, градски живот и събития.

R. Madhu Gopal Rama

Като фотограф на свободна практика с фокус на човешките чувства, култура, традиции, архитектура и археология, Madhu Gopal Rama беше награден с няколко награди миналата година. Неговата скорошна творба, "Vijayanagara - Through the Eyes of Alexander Greenlaw", получи номинация за Humanity Photo Awards 2009 на ЮНЕСКО и Китайското фолклорно фотографско общество. Освен това, той получи през 2007 г.асоциирано членство към Royal Photography Society . Негова работа беше публикувана в списания като: Travel+Leisure, Cosmopolitan, Travel Plus, Good Housekeeping,и Times of India. Madhu е печелил 2-ра награда на Фотографския конкурс на Prestigio през 2007.

Barbee Cain

Тя е победител от предишни конкурси на Prestigio и се стреми да израззи настренията и емоциите, чрез фотографията си. ”Аз съм креативна енергия с безгранична страст да творя, да се стремя към развитие, да сътруднична, да свързвам и да обявявам своята визия.” Тя живее в САЩ и е работила със звезди, като Джада Пинкет-Смит, Боб Саджет, DJ AMP и Лил Уейни, както и с брандове като VISA, Red Bull, Virgin Records, MTV, Nike и Hilfiger. В момента тя е журналист в Talent Speaks Network и учи Арт история и дигитална фотография в , Misty Forest Academy. Посетете нейния сайт, за да видите нейната работа.

Каним Ви да посетите сайта на конкурса, за да разберете повече на условията на този конкурс и да качите своите снимки.

Помнете: конкурсът свършва на 30-ти ноември !

Ако имате въпроси, свържете се с нас contests@prestigio.com.

Успех на всички участници!

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.