Управлявайте и развивайте бизнеса си на

модерни устройства с Windows 11 Pro

и Microsoft 365.

Сега е моментът да обмислите правилните инструменти за работа, които най-добре пасват на новия ви компютъра, независимо дали е еднократна покупка (Office Home & Business 2021) или на абонамент с Microsoft 365 за вашия бизнес. 

Microsoft 365 Business Standard

 Office  One Drive  Excel  Exchange  Visio  Teams

Допълнителни предимства

Microsoft 365 Business Standard ви помага да управлявате и развивате бизнеса си бързо, лесно и гъвкаво. Премиум версията на Microsoft Teams, включена в Microsoft 365 Business Standard, включва записи на срещи, телефонни разговори, аудиоконференции, 1TB/потребителско пространство за файлове и много повече. Използвайте един лиценз, за ​​да покриете напълно инсталираните приложения на Office на пет ваши устройства; Можете да достъпвате всички ваши файлове с един акаунт на ваше мобилно устройство, таблет, компютър. Може да бъде инсталирано на Mac, iOS и Android, а при нужда от помощ ние от Асбис България сме на разположение, както и денонощната по телефон и уеб поддръжка от Microsoft.

-------------------------------------------------------------------

Office Home & Business 2021

 Word  Bookings  OneNote  Outlook Power BI  PowerApps

Вашият офис, модернизиран.

Office Home & Business 2021 ви помага да управлявате бизнеса си с познатите ви вече приложения. Той включва класически версии на Outlook, Word, Excel, PowerPoint и OneNote за Windows 11 Pro. Еднократна покупка, инсталирана на 1 компютър или Mac за използване у дома или на работа. Безплатната версия на Microsoft Teams има възможности като безплатно приложение за чат и търсене, планиране на срещи, 2 GB/потребителско хранилище за файлове и достъп за гости.