Партньорска програма Dell RISE

RISE е специална програма за оторизирани партньори на Dell Technologies при покупка от оторизирания им дистрибутор.

 

Какво да направите?

     
1. Станете оторизиран партньор на Dell                         Technologies 2. Поръчайте продукти от ASBIS като дистрибутор                   3. Спечелете допълнителни награди                              

 

 

Предимства с Dell RISE партньорска програма

Спечелете награди в долари (USD) всеки път, при закупуването на отговарящ на условията продукт от Dell Technologies през ASBIS като дистрибутор.

Как партньорите могат да умножат своите награди

Когато партньорите достигнат своите прагове за персонални компютри+дисплеи+периферни устройства, сървър+ или сториджи+, те могат да умножат своите награди до 1,6 пъти.

 

 

 

Как да се регистрирате за Dell RISE?

Видео ръководство може да ви помогне да се регистрирате за партньорската програма Dell RISE в рамките на няколко минути. Не забравяйте да въведете ASBIS като ваш дистрибутор.

 

 

Как да използвате калкулатора за награди на Dell?

Калкулаторът за награди ви помага да прецените колко точки можете да спечелите при покупки на определени продукти от ASBIS. Гледайте това видео, за да научите повече подробности.

Вземете Dell RISE ръководство и бонуси от ASBIS

- *Започнете с бонус за добре дошли от 100 EUR

- Вземете 5% отстъпка за първата си покупка

- Получете подробно PDF ръководство на Dell с информация за всички партньорски нива и допълнителни възможности за печалба

 

*Бонусът се предоставя при покупка на стойност от 1000 EUR и ако партньорът не е извършвал покупки на Dell продукти от ASBIS през последните 4 тримесечия.

Като оторизиран дистрибутор ASBIS гарантира:

       
Широко географско покритие, поддържано с местно присъствие Силно централно управление и опитни регионални екипи Бързо и надеждно обслужване с разнообразно портфолио Ценова защита и политика