Най-добрият Windows Home досега

Windows 11 Home е проектиран за безпроблемно преминаване от едно устройство в друго. Бърз и отзивчив. Можете дори да получите безплатен чат или телефонна поддръжка от истински хора. С Windows 11 Home е по-лесно от всякога да правите страхотни неща.

 

 Просто работи

Windows 11 Home комбинира Windows, който вече познавате и добавя страхотни подобрения, които ще обичате. Технологии като InstantGo1 ви позволяват да стартирате и продължите бързо. И Windows има повече вградени функции за защита от всякога, за да подпомогне защитата от злонамерен софтуер.

 

Изпълнение на множество задачи

Изпълнявайте няколко задачи едновременно като професионалист с възможност да отделите едновременно четири неща на екрана. Тълпа ли е на екрана? Създайте виртуални работни повърхности, за да получите повече пространство и да работите само с желаните обекти. В допълнение, всички съобщения и ключови настройки се събират на един лесно достъпен екран.

 
 

 

 Microsoft Edge

Това е съвсем нов браузър, създаден да ви позволи да накарате мрежата да работи така, както искате. Пишете или въвеждайте директно на уебсайта и споделяйте бележките си с други. Ще ви хареса дисплеят за четене, който премахва разсейванията. Има и подобрена адресна лента, която да ви помогне да намерите нещата по-бързо.

 

Континуум

Най-добрият екран винаги е този, на който сте, защото Windows 11 Home оптимизира вашето преживяване за вашите дейности и устройство. Функциите на екрана се настройват за по-лесна навигация и приложенията се променят плавно от най-малкия до най-големия дисплей 2

 
 

 

Уникално твой

Вашето устройство с Windows 11 Home ви разпознава и потвърждава присъствието ви по наистина лични начини. С Windows Hello вашето устройство ви поздравява по име и светва за разпознаване и ви освобождава от влизане, както и от запомняне и въвеждане на парола.3

 

Игри и Xbox

Вашите потребители могат да играят Xbox One игри на компютър с Windows 11 Home, лаптоп или таблет Използвайте функцията Game DVR, за да запишете най-героичните си ходове и да ги изпратите на приятелите си веднага, без да напускате играта.4

 
 

 

Cortana

Cortana е вашият наистина личен дигитален асистент, който работи на всички ваши Windows 11 Home устройства, за да ви помогне да свършите работата си. Научавайки повече и повече за вас с течение на времето, Cortana става все по-полезна ден след ден, като остава прозрачна и същевременно запазва доверието ви.5

 

Бележки под линия

[1] В зависимост от хардуера

[2] Опитът с приложението може да варира.

[3] Windows Hallo изисква специализиран хардуер, включително четец за пръстови отпечатъци, осветен инфрачервен сензор или други биометрични сензори.

[4] За някои функции се изисква широколентов достъп (прилага се такса за ISP). Функциите на Xbox Live са достъпни само с поддържани игри в държави, които поддържат Xbox Live. Ограниченият брой игри, налични през 2015 година, поддържа игра на различни устройства; Следват допълнителни игри. Стрийм към едно устройство; стриймингът за множество играчи с Xbox One изисква връзка с домашната мрежа и членски внос Xbox Live Gold (продава се отделно); Gold е необходим и за игра на множество играчи на Xbox One. DirectX 12 е наличен само с поддържани игри и графични чипове. Game DVR се предлага само с поддържан хардуер. Версиите на игрите за Xbox One, компютър / таблет и телефон се продават отделно.

[5] Cortana се предлага на избрани пазари при стартирането, опитът може да варира в зависимост от региона и устройството.