Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

BlackBerry

Securing a Connected Future You Can Trust

BlackBerry помага на организациите да се защитят от кибер заплахи. Основана през 1984 г. като Research In Motion (RIM), BlackBerry сега е лидер в киберсигурността - помага на фирми, правителствени агенции и институции от всякакъв размер да осигурят Internet of Things (IoT).

BlackBerry Cybersecurity Driven by Cylance AI

Осигурява сигурност от световна класа за организации от всякакъв тип, за да защитят своите интересите както и предоставя възможност за хибридни работни сили, като същевременно намалява сложността.

CylanceENDPOINT

CylanceENDPOINT™ използва усъвършенстван AI за откриване на заплахи, преди да причинят щети, като минимизира смущенията в бизнеса и разходите, направени от ransomware атаки. Решението съчетава самозащита и Cylance® AI превенция, откриване и реакция, за да спре повече атаки по-рано и с по-малко човешка намеса. Той осигурява видимост на атаките и ускорява разследването и реакцията.

BlackBerry UEM

 

Осигурява висока производителност във все по-отдалечено цифрово работно място с унифицирано управление на крайни точки (UEM) и контрол. Предлага пълен набор от продукти, предназначени да осигурят най-доброто в класа си унифицирано управление на крайни точки, което отговаря на нуждите на средни и големи организации и организации с повишени нужди за сигурност.

BlackBerry AtHoc

 

Решението за управление на критични събития BlackBerry® AtHoc® съчетава сигурна система за известяване при спешни случаи с инструменти и възможности за реакция при инциденти. При криза BlackBerry AtHoc получава ясна и навременна информация до вашия екип и обществеността като цяло, така че да можете да защитите всички. BlackBerry Enterprise Mobility Suite е с лицензи на абонаментен принцип и предлага гъвкаво ценообразуване и специфични решения.

SecuSUITE

Решенията на SecuSUITE помагат особено на правителства, предприя и други организации да защитят своите мобилни комуникации. Чрез интегриране на компоненти на SecuSUITE на място в съществуващи клиентски инфраструктури и свързването им със специфични за решението бекенд системи, Secusmart предоставя холистично предложение за защита на клиентите от всякакви електронни атаки за подслушване.

Повече информация за SecuSUITE можете да намерите ТУК->

ASBIS Enterprises PLC е упълномощен дистрибутор на BlackBerry за региона на EMEA. С повече от 20 години опит в ICT индустрията можем да бъдем полезни за вашия бизнес с решенията на BlackBerry. 

Потърсете ни за консултация и нашите експерти ще се свържат с вас в най-скоро време.