Сървъри и Сториджи

Разгледайте широкото портфолио от сървъри и решения за съхранение, оптимизирани за цифровите корпоративни натоварвани

 

 

PowerEdge сървъри

Най-новите сървъри PowerEdge са проектирани и оптимизирани да се справят с най-предизвикателните работни натоварвания в ИТ среда, като подобряват гъвкавостта на бизнеса и времето за пускане на пазара.

Проектирани за взаимодействия и с възможност за предвиждане на потенциални заплахи, сървърите PowerEdge разполагат с криптографски хардуер, динамично блокиране на системата и надеждна защита при зареждане и фърмуер.

 

 

Съхранение на данни

Решенията за съхранение на Dell предоставят революционни нови възможности на пазарите за съхранение на данни и ИТ инфраструктура. Несравнима гъвкавост и адаптивност за организации, изправени пред предизвикателства, свързани с растежа и промените, от доставчик № 1 на продукти за съхранение на данни.

  • PowerVault: просто, бързо и достъпно съхранение на данни, идеално за малки и средни предприятия, разширяване на капацитета на сървъри
  • PowerStore: интелигентно изцяло флаш хранилище за критични за бизнеса транзакционни натоварвания, базирани на данни.
  • Unity XT: Гъвкаво хибридно съхранение за чувствителни към разходите предприятия, виртуализирани приложения, бази данни и др.

 

 

Мрежови решения

 

Модернизирайте мрежата си с Dell Technologies. Мрежовото портфолио на Dell дава възможност на клиентите да посрещнат изискванията на съвременните работни натоварвания.

Мрежовите продукти на Dell използват софтуерно дефинирани отворени мрежови технологии с ниска латентност и висока пропускателна способност, които предефинират икономичността.

 

 

 

Получете повече предимства с Dell Technologies и ASBIS

Научете как да получите специални награди с партньорската програма Dell RISE и вземете бонус от ASBIS

Включете се в партньорската програма Dell RISE