Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

 

Edgeсore Networks

Edgecore Networks е водещ производител на "open networking" решения. Разполага с цялостна гама от Wi-Fi точки за достъп, packet transponders, virtual PON OLTs, cell site gateways, комутатори от 1G до 400G работещи с операционни системи с отворен код, както и SDN софтуер. Edgecore Networks Corporation е дъщерно дружество на Accton Technology Corporation, водещият мрежов ODM.

 

Център за данни в облака

Edgecore Networks предлага избор на хардуер, за да отговори на изискванията на пазара за отворен тип мрежа, от 1G, 10G, 25G и 40G, 100G до 400G.

 • 400G DATA CENTER
 • Първият по рода си 400G комутатор предлага скорости от следващо поколение за съвременните приложения в облачно базираните центрове за данни. Той е правилният избор за високоскоростни вътрешно мрежови връзки на ниво опорни комутатори, особено при нарастване на заявките.
 • P4 PROGRAMMABLE SERIES
 • Изцяло програмируеми комутатори, базирани на дизайна на Wedge 100 серията на Facebook, която позволява на мрежовите администратори с лекота да надграждат капацитета на всяка една мрежа с 25G или 100G.
 • 100G DATA CENTER 
 • Високопроизводителен опорен комутатор без операционна система за инсталация в различни data center мрежи, осигуряващ максимална пропускливост, без значение от топологията.

 

Операционна система SONiC

Enterprise SONiC Distribution на Edgecore е подсилена, отворена дистрибуция на SONiC (софтуер за отворена мрежа в облака), която работи с комутатори на Edgecore Open Networking. SONiC общността се ръководи от Microsoſt и много ключови играчи, включително Edgecore, за предоставяне на стабилна и доказана софтуерна инфраструктура, за да позволи на клиентите да изграждат изключително преносими, мащабируеми мрежи за центрове за данни.

 

Enterprise комутатори

Edgecore Networks предоставя пълна гама комутатори изпълняващи различни изисквания за внедряване, от малки/средни бизнес потребители и предприятия до доставчици на услуги на ниво оператор, от обикновени уеб смарт комутатори до Layer 2, Layer 3 и индустриални комутатори. Различните продукти се предлагат с различни комбинации от портове, както и PoE опции, за да отговорят на изискванията на пазара с акцент върху скалируемостта и гъвкавостта. Всички управлявани комутатори идват с вътрешно разработения софтуер EdgeCOS на Edgecore Networks.

 

Телеком

Edgecore предлага богато портфолио което намира приложение в различни проекти, а и е одобрено от асоциацията „Open Compute Project” (OCP) - cell site gateways, aggregation switches, core routers, broadband OLTs, optical packet transponders.

 • РУТЕРИ ЗА ДОСТЪП
 • Дезагрегирани портали за клетъчни сайтове (DCSG), базирани на отворена и дезагрегирана архитектура за съществуващи 2G/3G/4G и бъдещи 5G мобилни инфраструктури.
 • ОПТИЧЕН ПАКЕТ
 • Първият в индустрията open source и дезагрегирана отворена мрежа допринесе за TIP. Центърът за данни се свързва с DCO кохерентна оптика за свързаност на дълги разстояния.
 • АГРЕРИРАНЕ И ОСНОВНИ РУТЕРИ
 • Високопроизводителната рутерна платформа на Edgecore с cell-based фабричен интерфейс е перфектна за оператори, центрове за данни и транспортни мрежови приложения. Системата поддържа пакетни буфери и външни TCAM, за да осигури масивен мащаб на маршрутизиране и събиране на статистика.

 

Безжични решения

Фокусирайки се върху нуждите на предприятия, кампуси и хотелиерство, Edgecore Networks предлага интегрирани Wi-Fi решения за сложни Wi-Fi среди, осигурявайки високопроизводително, гъвкаво и рентабилно решение за безжичен достъп.

 • ecCLOUD CLOUD КОНТРОЛЕР
  осигурява унифицирана видимост и контрол върху кабелни и безжични устройства, опростявайки внедряването, управлението и наблюдението на вашата мрежа от един или няколко обекта.
 • БЕЗЖИЧНИ ТОЧКИ ЗА ДОСТЪП
  Портфолиото от вътрешни и външни безжични точки за достъп на Edgecore използва най-новите Wi-Fi стандарти и технологии за всички видове внедрявания, осигурявайки оптимално Wi-Fi изживяване. С централизирано управление, разширени функции за QoS и сигурност от корпоративен клас, Edgecore помага на организациите да минимизират както рисковете, така и разходите.
 • TERRAGRAPH СЕРТИФИЦИРАНО 60GHZ РЕШЕНИЕ
  Продуктите, сертифицирани от Edgecore Terragraph, използват 60 GHz mmWave лента, за да осигурят безжично доставяне на мулти-гигабитова свързаност, което позволява quick roll-out of fiber-like wireless networks за бързо внедряване. Диапазонът 60 GHz mmWave предлага несравнима производителност, като съчетава предимствата на нелицензираната работа в честотната лента без смущения.

 

Оптика и окабеляване

Оптичните модули на Edgecore Networks осигуряват оптична и медна свързаност в цялата ни гама от продукти. С гъвкавостта за разширяване по тип медия (мед/оптично влакно), скорост (Fast Ethernet, Gigabit Ethernet или 10/25/40/100/400 Gigabit Ethernet) и разстояние (100 m до 80 km). Богат избор от модули за включване SFP, SFP+, SFP28, QSFP+, QSFP28 и QSFP-DD. Трансивърите Edgecore са тествани за съвместимост с комутатори SONiC.