Нуждата от съхраняване и управление на огромни масиви от данни нараства експоненциално през последните няколко години. Центровете за данни, облачните услуги, Интернет на нещата (IoT) и ко-локациите са само една малка част от бизнес моделите, които работят с големи количества данни. Компаниите изпитват необходимост от прогнозируема производителност, когато изпълняват договори за решения и услуги с изисквания за наличност на данните от порядъка на 99.9999%. От сървърите се изисква да осигуряват непрекъснато функциониране на процесите на нива, съответстващи на корпоративните политики за качество на услугите.

АСБИС България предлага цялата гама SSD устройства на Kingston, в това число модели за сървъри и дейта центрове, подходящи за различни приложения. С тях съхранявате и управлявате най-ценното - своите данни - като по всяко време имате незабавен достъп до огромни обеми както в традиционните бази данни, така и в Big Data инфраструктурите.

 

DC600M

Data Centre 600M (DC600M) SSD на Kingston е четвърто поколение SSD устройство с 3D TLC NAND, предназначено за използване в центрове за данни при натоварвания от "смесен тип". DC600M е подходящ за сървъри за монтиране в шкаф с голям обем и включва хардуерно базиран вграден PLP. Чрез кондензатори за загуба на мощност, DC600M защитава данните срещу неочаквано прекъсване на захранването, за да намали възможността от загуба на данни и да гарантира, че устройството ще се реинициализира успешно при следващото включване на системата. DC600M е проектиран да осигурява латентност и последователност на IOPS за системни интегратори, хипермащабни центрове за данни и доставчици на облачни услуги.

Характеристики:

  • Хардуерно базирана защита при загуба на мощност

  • Консистентност при IOPS и латентност

  • AES 256 битово самокриптиращо устройство

  • Капацитети до 7680GB 

 

DC1500M

DC1000B

 

Data Centre 1500M (DC1500M) e U.2 NVMe устройство, което разполага с голям капацитет и висока производителност, както и с Gen 3.0 x 4 PCIe интерфейс. Работи безпроблемно с най-новите поколения сървъри. Моделът е отличен избор за приложения със смесен тип натоварвания.

Отличен баланс между високи I/O скорости и бързина при четене и запис. Подходящо за:

  • Виртуализация

  • Уеб хостинг кеширане 

  • Снимки и пренос на медия с висока резолюция 

  • ERP, CRM, GL, OLAP, OLTP, ERM, BI и EDW работни натоварвания

 

Data centre 1000B (DC1000B) е оптимизирано NVMe SSD устройство, предназначено за първоначално зареждане на сървъри, с вградена PLP (защита от загуба на мощност). Разполага с най-новия Gen 3.0 x 4 PCIe интерфейс и с 64 слойна 3D TLC NAND.

Освен за първоначално зареждане на операционната система, устройствата се използват още и за логване на данни от приложенията и/или като устройство за високоскоростна  локална кеш.

DC1000B е проектирано за максимална издръжливост и непрекъсната работа. 

Самокриптиращо устройство (SED) с AES-XTS 256 bit. Налично в капацитети от 240GB и 480GB.

 

Нашият екип от специалисти е на разположение да ви консултира за оптималното решение за вашите бизнес цели.

SSD устройствата на Kingston се предлагат и в нашия електронен магазин.

Станете наш партньор и ние ще доставим нужните продукти и решения, за да бъде бизнесът ви успешен!

За повече информация не се колебайте да ни потърсите:
Константина Маврова
Мобилен телефон: 0888 696100
Email: kmavrova@asbis.bg