Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

 

Western Digital. Иновации на границите на технологията

Дали ще е във вашия джоб, у дома, в колата ви или в облака, вероятно Western Digital е с вас на всяка ваша стъпка.

Western Digital успява благодарение на силата и потенциала на разнообразието. Като глобална компания, Western Digital вярва, че е необходимо да се уважават всички различни клиенти и техните желания да бъдат отразени в продуктите, които им предлага компанията.

Western Digital отдавна е в челните редици на иновациите, променящи играта. От изобретяването на първия твърд диск до последните постижения в областта на 3D NAND, нашето пътешествие по пътя на иновациите продължава да вдъхновява онези, които се осмеляват да мислят мащабно.

Western Digital винаги е на прага на иновациите, предизвиквайки границите на технологиите, за да направи реално това, което някога сте смятали за невъзможно.

Western Digital приветства бизнес партньорите

 

 

По-лесно от всякога е да оборудвате бизнеса си с най-новите продукти и решения. Научете повече за това, което можем да предложим.

Създайте или влезте във вашия бизнес профил днес. Разполагате с много предимства при покупки като бизнес партньор на Western Digital. Започнете днес като създадете своя бизнес профил.

 

Western Digital ПродуктиВътрешни дискове

 

Вътрешни SSD

 

Вътрешни дискове за бизнеса  


 

Платформи за дейта център

 

Дискове за дейта център

 

 

USB Flash устройстваКарти флаш памет

 

Външни настолни дискове

 

Портативни дискове

 
 
 

 

 

Personal Cloud/ NAS устройства