Вградената защита е от съществена важност

Хибридната работа и разпределените екипи са риск. Защитата на данните, самоличността и достъпа навсякъде изисква сигурност с нулево доверие, подсилена от устройства с Windows 11 Pro и с  Intel vPro.

Вижте eBook тук

 

 

Да имаш най-иновативното средство за откриване на заплахи означава, че нашият служител по сигурността може да спи по-добре през нощта

-Antje LaMartine, Change Management Lead, IF-Blueprint

 

 

 

Мощна защита, която винаги работи.

Модерни устройства с мощна, вградена сигурност, като усъвършенствано криптиране и подобрена с AI защита срещу ransomware, помагат за защитата на най-чувствителните данни с функции, които се включват и активират веднага.

Разширете възможностите с нови модерни устройства

 

Със защитата като основа, модерните устройства с Windows 11 Pro, захранвани от Intel vPro, са проектирани за днешната работна сила, позволявайки мощно управление, производителност и възможности за бизнес готовност.

 

Днешния съвременен офис с Microsoft 365

Заедно Microsoft 365 и устройствата с Windows 11 Pro, захранвани от Intel vPro, предоставят инструментите с които сте винаги продуктивни, където и да отидете.

Сега можете сами да прецените кои са правилните инструменти за вас, кой вид най-добре отговарят на бъдещите ви планове, независимо дали е еднократна покупка (Office Home & Business 2021 или базиран на абонамент Microsoft 365 за вашия бизнес

Microsoft 365 Business Standard

          

Office Home & Business 2021