Infinidat Ltd. е израелска компания, производител на ново поколение системи за съхранение на данни от корпоративен клас, доставчик на решения за съхраняване и организиране на ултра-големи масиви от данни.

Чрез използване на патентована архитектура за съхранение, стандартното оборудване осигурява високоефективна работа на системата с 99,99999% наличност и повече от 850K IOPS производителност. Продуктът поддържа стандартни интерфейси за свързване към вече съществуващи ИТ структури и може да се доставя в конфигурации от 250TB до 2PB в един рак.

Продуктите на INFINIDAT са внедрени в компании от списъка Fortune 500 в САЩ, Европа и Азия

Производителност

Най-високата производителност на системите за съхранение InfiniBox се постига благодарение на архитектурата за ефективно разпределение на данни, в която едновременно  се използват всички дискове, както и значително количество кеш памет от SSD устройства (flash cache). В допълнение, архитектурата осигурява най-високата за пазара степен на възстановяване на данни в случай на повреда на твърд диск.  

Надеждност

Системата за съхранение Infinidat InfiniBox първоначално е проектирана да осигурява най-висока степен на надеждност. Благодарение на иновативната самовъзстановяваща се архитектура и множествената резервираност, Infinidat InfiniBox осигурява 99.99999% надеждност. В допълнение, технологията на „снимане“ и репликация на данни е една от най-добрите в индустрията и ви позволява да създадете неограничен брой моментни „снимки“ на състоянието на данните, като в същото време осигурява висока скорост на репликация.

Лесно и функционално управление

Infinidat InfiniBox системи за съхранение имат усъвършенстван и интуитивен HTML5-базиран графичен интерфейс, който ви позволява лесно да изпълнявате дори традиционно сложни операции. В допълнение, системите InfiniBox поддържат модерен RESTful API и мощен интерфейс на командния ред за автоматизиране на сложни задачи. Всичко това ви позволява да получите високоефективна и лесна за управление система за съхранение от корпоративен клас.  

Универсална система

В съответствие с нуждите на пазара от една единствена платформа, протоколите SAN, NAS и Object са вградени в архитектурата на InfiniBox и се контролират от един единствен панел.      

Интеграция с различни приложения

Системата за съхранение infinidat InfiniBox осигурява възможност за интегриране с интерфейсите на много приложения, платформи за виртуализация, бази данни, системи за бекъп. Благодарение на изключително бързата и интуитивна система за свързване и конфигуриране  Host PowerTools ™, задачите за управление, които отнемаха няколко дни, сега се изпълняват за секунди!  

АСБИС е официален диструбутор на продуктите на INFINIDAT за територията на Република България.

 

Продуктите на Infinidat се доставят по поръчка.  

За повече информация се свържете с търговския екип на АСБИС България.