Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Абонамент за новини от ASBIS

След като прочетете тези редове, вероятно ще поискате да се абонирате за новините, разпространявани от ASBIS. Вече стотици хора ползват тази безплатна услуга и получават по електронната поща седмичния бюлетин с 5-6 топ-новини за дистрибуторския IT пазар. Освен това, 2-3 пъти всяка седмица до тях пристигат и съобщения за най-новите продукти предлагани по дистрибуторската мрежа на ASBIS. Също така поддържаме и архив на всички публикувани новини, за да можете винаги, когато пожелаете, да се запознаете с новостите и  тенденциите както в АСБИС България, така и на IT пазара като цяло.

Регистрацията е максимално опростена. Трябва да въведете Вашето име, фамилия, длъжност във фирмата, където работите, адрес и телефон за контакти. ASBIS гарантира, че личните данни за абонатите се пазят в строга конфиденциалност и не са достъпни за трети страни, а се използват само за целите на обслужване на Вашия абонамент. Веднага след регистрацията ще започнете да получавате Вашите седмични новини.

Можете да използвате своето потребителско име и парола, за да използвате и други онлайн услуги от ASBIS, ако пожелаете. В случай, че забравите своята парола за достъп, тогава моля изберете линка Забравена парола - тук или от главната страница на нашия уеб-сайт.

Моля, ако срещнете някакви затруднения при ползване на нашите услуги, не се колебайте да ни се обадите. За нас ще бъде удоволствие да Ви помогнем!