ASUS NUC е широко портфолио от устройства с малък форм-фактор, комплекти и елементи, което дава възможност за създаване на оптималната система за различни бизнес нужди и изисквания.

Мощна отворена платформа в компактен форм фактор за проекти от всякакъв мащаб

Качество, надеждност и гаранция, осигурени от ASUS

Най-новите технологии, проектирани да работят заедно в невероятно малко пространство

ASUS NUC за всеки пазар

Клиентски и Бизнес решения

Edge Compute

Игри и създаване на съдържание

ASUS NUC Essential и Pro Mini PC и комплекти са малки и "умни" устройства, създадени за успеха на вашия бизнес

- Дали се нуждаете от mini-PC, комплект или елементи, ASUS NUC осигурява решението, необходимо за вашия бизнес.

ASUS NUC Rugged, Performance и Element поддържат всичко от отделен екран до многопанелна дисплейна стена.

- Възползвайте се от предимството на модулните изчисления за рентабилни системи и още по-добра производителност.

ASUS NUC Extreme и Enthusiast продукти осигуряват нужните блокове, за да създадете мощно PC за игри или създаване на съдържание.

- Създайте системата, от която се нуждаете, без да правите компромиси с производителността.

 

 

 

     

Оптимизирани да бъдат здрави, интелигентни, гъвкави и управляеми, с интегриран хардуер и софтуер, ASUS NUC могат да се използват в сурови условия във фабрики, заводи, поточни линии за асемблиране и индустриална среда.

 Научете повече >>

С компактния си форм фактор и множество елементи ASUS NUC предлагат отлична приспособяемост, свързаност и възможност за разширение — киоски и решения за точките на продажба (PoS).


 Научете повече >>

 
 

   
 

Комплектите и елемените са оптимизирани за удобна съвместимост и възможност за персонализация с различни форм фактори, които могат да се интегрират заедно с медицинско оборудване в разнообразна среда. NUC могат да са част от "умното" здравеопазване, в това число болничната среда, телемедицината и медицинските изчисления.

 Научете повече >>

Иновативните технологии от ASUS могат да подобрят безопасността, да намалят задръстванията и емисиите, и да увеличат достъпността и удобството. Готов за екстремни условия, NUC е идеален за интелигентни транспортни решения на открито и полу-открито.

 Научете повече >>

 
 

   
 

Подходящ за среди с ограничено пространство и поддържащ невероятно широк спектър от устройства за периферни изчисления и индустриални IoT, ASUS NUC показва разнообразие от приложения като киоски, многоекранни дисплейни стени, зали за срещи, телездраве, роботика и други.

 Научете повече >>

Мощна производителност в компактен размер, поддържаща разнообразие от периферни устройства и 4K монитори, правят ASUS NUC ултимативното решение за проектиране, създаване на съдържание, игри, стрийминг и др.

 Научете повече>>

 
         

 

Contact us