Юли 11, 2024
С патентовани технологии, иновации от следващо поколение и най-съвременен ...
Юли 04, 2024
ASBIS - водещ дистрибутор на ИТ продукти и решения, с удоволствие обявява ...
Юни 25, 2024
Елегантен дизайн, актуални характеристики и функционалност с висока ...
Юни 25, 2024
По време на обръщението си на Computex в Тайван, главният изпълнителен директор ...
Юни 21, 2024
Ubiquiti представи най-новите модели от продуктовото си портфолио на база ...
Юни 10, 2024
10 години успешно сътрудничество
Юни 05, 2024
Най-новите модели комутатори от портфолиото на Ubiquiti, специално разработени ...
Май 31, 2024
Процесорите от серия AMD EPYC 4004 захранват широка гама от системи от водещи ...
Май 29, 2024
Ubiquiti Inc. обяви U6 Mesh Pro (U6-Mesh-Pro), най-съвременна WiFi 6 точка за ...
Май 28, 2024
Dell разширява портфолиото си от компютри и работни станции с изкуствен ...
Тъжна вест

Февруари 07, 2008

Тъжна вест

С дълбока скръб съобщаваме за загубата на нашия любим колега и приятел Георги Богачев. Нелепа случайност отне неговия живот по време на излет в планината на 3 февруари 2008 г. Трудно е да повярваме, че енергичният и жизнен Жоро не е вече между нас.

Георги Богачев се присъедини към колектива на АСБИС през април 1999 г., само няколко месеца след началото на активната дейност на фирмата в България. Като специалист по решения от висок клас, той бързо зае ключова позиция в работата на българския офис с високото ниво на своите познания и технически умения. Георги в голяма степен помогна да се утвърди реномето на АСБИС като дистрибутор, който предлага решения и високо ниво на поддръжка на своите партньори.

Георги непрекъснато се развиваше и усъвършенстваше като един от най-сериозните ИТ специалисти в страната. Той не жалеше усилия за провеждането на многобройни технически обучения и семинари по изграждане на сървърни решения и системи за съхранение на данни. Сигурни сме, че конкретно нему са благодарни много от системните интегратори, на които той е предал своите знания.

Жоро не се боеше да се заеме с ежедневното решаване на най-различни задачи за високата работоспособност и развитие на ИТ инфраструктурата на АСБИС България.
На неговата техническа помощ разчитаха всички колеги, с твърдата убеденост, че няма технически проблем, който той да не може да разреши. В личния си живот Жоро беше опора и стълб на своето семейство, към което се отнасяше с огромна грижа и любов.

Колективът на АСБИС България губи един голям специалист и един добър човек и приятел. Изказваме най-искрени съболезнования за огромната загуба на неговото семейство и близки.