Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
Вижте бъдещето на GTC 2024: Дженсън Хуанг от NVIDIA ще разкрие най-новото в областта на ускорените изчисления, генеративния изкуствен интелект и роботиката

Март 12, 2024

NVIDIA

Вижте бъдещето на GTC 2024: Дженсън Хуанг от NVIDIA ще разкрие най-новото в областта на ускорените изчисления, генеративния изкуствен интелект и роботиката

Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, финансовите услуги, телекомуникациите и селското стопанство ще участват в първата GTC "на живо"след пет години прекъсване

NVIDIA ще бъде домакин на конференцията GTC 2024 в Конгресния център на Сан Хосе от 18 до 21 март. Очаква се повече от 300 000 души да се регистрират, за да присъстват лично или виртуално.

Основателят и главен изпълнителен директор на NVIDIA Дженсън Хуанг ще произнесе реч от SAP Center в понеделник, 18 март, в 13:00 часа тихоокеанско време. Ще бъде предавано на живо и ще бъде достъпно при поискване. Не е необходима регистрация, за да чуете речта онлайн.

Откакто Huang за първи път обърна внимание на машинното обучение в своята реч на GTC от 2014 г., NVIDIA е в челните редици на AI революцията. Платформите на компанията изиграха решаваща роля за активирането на AI в множество области, включително големи езикови модели, биология, киберсигурност, центрове за данни и облачни изчисления, разговорен AI, мрежи, физика, роботика и квантови, научни и периферни изчисления.

900-те сесии на събитието и над 300 изложители ще покажат как организациите внедряват платформи на NVIDIA, за да постигнат забележителни пробиви в индустрии, включително аерокосмическата индустрия, селското стопанство, автомобилостроенето и транспорта, облачните услуги, финансовите услуги, здравеопазването и науките за живота, производството, търговия на дребно и телекомуникации.

“Генеративният AI е вече в центъра на сцената - правителства, индустрии и организации се стремят да използват максимално трансформиращите му способности,” сподели Huang. “GTC се превърна в най-значимата конференция за изкуствен интелект в света, защото цялата екосистема е там, за да споделя знания и да подобрява състоянието на техниката. Присъединете се към нас.”  

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.