Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Юли 11, 2024
С патентовани технологии, иновации от следващо поколение и най-съвременен ...
Юли 04, 2024
ASBIS - водещ дистрибутор на ИТ продукти и решения, с удоволствие обявява ...
Юни 25, 2024
Елегантен дизайн, актуални характеристики и функционалност с висока ...
Юни 25, 2024
По време на обръщението си на Computex в Тайван, главният изпълнителен директор ...
Юни 21, 2024
Ubiquiti представи най-новите модели от продуктовото си портфолио на база ...
Юни 10, 2024
10 години успешно сътрудничество
Юни 05, 2024
Най-новите модели комутатори от портфолиото на Ubiquiti, специално разработени ...
Май 31, 2024
Процесорите от серия AMD EPYC 4004 захранват широка гама от системи от водещи ...
Май 29, 2024
Ubiquiti Inc. обяви U6 Mesh Pro (U6-Mesh-Pro), най-съвременна WiFi 6 точка за ...
Май 28, 2024
Dell разширява портфолиото си от компютри и работни станции с изкуствен ...
Intel доставя AI навсякъде в мрежата, крайните устройства и корпоративния бизнес

Март 11, 2024

Intel

Intel доставя AI навсякъде в мрежата, крайните устройства и корпоративния бизнес

На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено AI ускорение, с кодово име Granite Rapids-D, и обърна внимание на валидирането му от ключови партньори.

В днешните прес съобщения фокусът на Intel пада върху новите възможности пред индустрията за по-нататъшно модернизиране и монетизиране на 5G, крайни и корпоративни инфраструктури и инвестиции, както и въвеждането на AI навсякъде. За повече от десетилетие и заедно с клиентите и партньорите на Intel, компанията трансформира днешната мрежова инфраструктура от фиксирана функция към софтуерно дефинирана платформа и постига успех с повече от 90 000 внедрявания в реалния свят.

В сътрудничество с доставчиците на софтуер за 5G Intel визуализира своя процесор Intel Xeon от следващо поколение за 5G ядро с кодово име Sierra Forest, демонстрирайки 2,7 пъти подобрение на производителността.

Архитектурата на Intel е гръбнакът на облачните, софтуерно дефинирани основни мрежи по целия свят, като повечето виртуализирани мрежови сървъри работят с процесори на Intel. Като основен избор за оператори, производители на оборудване и доставчици на софтуер, платформите Intel Xeon поставиха летвата в комерсиалните внедрявания за производителност на ядрото на 5G с превъзходна TCO и цялостно управление на захранването – всичко това се доставя чрез екосистема от световен клас.

Освен това Intel обяви платформата Edge, модулна и отворена софтуерна платформа, която позволява на предприятията да изграждат, внедряват, изпълняват, управляват и мащабират крайни и AI решения на стандартен хардуер с лекота, подобна на тази в облака.

Платформата Edge на Intel има уникални възможности, включително поддръжка за хетерогенни компоненти за по-ниски TCO и безконтактно, базирано на политики управление на инфраструктура и приложения и AI в набор от крайни възли с един панел. Освен това разполага с вграден AI с OpenVINO™, за да позволи оптимизиране на AI прогнози и решения в реално време и динамично разположение на работното натоварване в инфраструктурния софтуер за внедряване на приложения.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.