Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
Lorgar Cup финал

Юли 05, 2023

Lorgar Cup финал

Български отбори на финала на Lorgar Cup

 Български отбори блестят във финала на Lorgar Cup:

Отбор 500 короновани шампиони, Катуна си осигури второто място

 Очакваният Lorgar Cup, CS:GO турнир, достигна своя голям финал на 2 юли, като България зае централно място в това интензивно състезание, което започна на 19 май. Демонстрирайки уменията на повече от 200 отбора от България, Чехия, Словакия, Украйна и Румъния, турнирът разкри вълнение и талант.

 В забележителна демонстрация на екипност и умения, именно Team 500 се очерта като истински шампион на Купа Лоргар, осигурявайки победата си след интензивна битка и потвърждавайки статута на най-силния отбор в България. Също така MVP бе присъден на играча REDSTAR за изключителното му представяне в мача срещу Динамо Еклот. Изключителното представяне на Team 500 им донесе титлата и забележителна награда от $8,000 от наградния фонд на турнира.

Катуна, друг страхотен български отбор, демонстрира своята храброст и си осигури впечатляващо 2-ро място в турнира. Изключителното им представяне заслужено им донесе награда от 4500$ от наградния фонд.

Конкуренцията беше наистина ожесточена, а отдадеността и решителността на играчите бяха на показ по време на целия турнир. Вълнуващият финален мач предложи серия от изключително интензивни кръгове, включително изключителни четири продължения, за да бъде излъчен най-силния отбор.

Третото място си осигури Динамо Еклот от Чехия, чийто стратегически геймплей и умело изпълнение им донесоха награда от 2500$. Междувременно IKLA от Украйна демонстрира уменията си и си осигури 4-то място, получавайки 5 игрални стола Lorgar Embrace 533 като своя награда.

Купата на Лоргар привлече значително внимание от любителите на игрите по целия свят, като над 4500 души се включиха, за да гледат излъчването на вълнуващия финален мач. Високата гледаемост е свидетелство за популярността на турнира и вълнението, което той генерира сред CS:GO общността.

Към вълнението добавяме известни геймъри като Jaxi, YXo, Petr1k, Niku, Zeus и други, които предоставиха експертни коментари по време на турнира, подобрявайки цялостното преживяване както за зрителите, така и за играчите.

В допълнение към вълнуващия турнир, Lorgar имаше удоволствието да обяви «The Great Lorgar Giveaway». Участниците имат невероятната възможност да спечелят редица жадувани награди, включително най-добрите игрални периферни устройства на Lorgar и дори игрални столове. С над 200,000 записи, получени от повече от 2,000 участници вече, играта се нарежда след най-успешните, организирани от марката.

Това представлява уникален шанс за любителите на игрите да подобрят изживяването си за игри с най-модерното оборудване от Lorgar. Промоцията ще приключи на 9 юли, така че участниците се насърчават да влязат скоро за шанс да спечелят една от тези фантастични награди.

Lorgar остава ангажиран да подкрепя CS:GO общността и ще продължи да бъде домакин на вълнуващи събития като Lorgar Cup, за да покаже и отпразнува невероятния талант и страст в света на игрите.

За Лоргар:  

Lorgar е известна марка, специализирана в предлагането на достъпни висококачествени периферни устройства за геймъри.  С отдаденост към предоставянето на геймърите на ресурсите, от които се нуждаят, за да успеят, Lorgar работи за подобряване на гейминг изживяването чрез иновации, надеждност и изключителна производителност.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.