Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Юли 11, 2024
С патентовани технологии, иновации от следващо поколение и най-съвременен ...
Юли 04, 2024
ASBIS - водещ дистрибутор на ИТ продукти и решения, с удоволствие обявява ...
Юни 25, 2024
Елегантен дизайн, актуални характеристики и функционалност с висока ...
Юни 25, 2024
По време на обръщението си на Computex в Тайван, главният изпълнителен директор ...
Юни 21, 2024
Ubiquiti представи най-новите модели от продуктовото си портфолио на база ...
Юни 10, 2024
10 години успешно сътрудничество
Юни 05, 2024
Най-новите модели комутатори от портфолиото на Ubiquiti, специално разработени ...
Май 31, 2024
Процесорите от серия AMD EPYC 4004 захранват широка гама от системи от водещи ...
Май 29, 2024
Ubiquiti Inc. обяви U6 Mesh Pro (U6-Mesh-Pro), най-съвременна WiFi 6 точка за ...
Май 28, 2024
Dell разширява портфолиото си от компютри и работни станции с изкуствен ...
ASBISC Enterprises PLC получи изключителни права за разпространение на новия Dell Streak  5’’ таблет в 11 страни от региона на EMEA.

Август 09, 2010

ASBISC Enterprises PLC получи изключителни права за разпространение на новия Dell Streak 5’’ таблет в 11 страни от региона на EMEA.

/attach/get/20100810090017641472000000.gif

Лимасол (Кипър), Юли, 2010 - ASBISC Enterprises PLC, експерт в областта на дистрибуцията на ИТ продукти, за ЕМЕА развиващите се пазари, получи изключителни права за разпространение на новия Dell Streak  5’’ таблет в 11 страни от региона на EMEA. Първоначалното споразумение обхваща България, Кипър, Унгария, Словакия, Чехия, Литва, Латвия и Естония. След което се очаква споразумението да обхване Сърбия, Хърватия и Босна.
 

Dell Streak e 5-инчов таблет базиран на Android, предназначен да Ви осигури всичко необходимо когато сте в движение. Dell Streak предлага развлечение, комуникация в социалните мрежи, постоянен достъп до интернет и навигация. Широкият, устойчив на надраскване 5-инчов екран е идеален за сърфиране в интернет, четене и изпращане на електронна поща, гледане на филми, сваляне и слушане на музика, компютърни игри и много други. С 5MP камера имате възможност да правите снимки и клипове във висока резолюция. Dell Streak разполага и с вградени Wi-Fi и Bluetooth, като поддържа 3G/GSM свързаност и позволяват високоскоростен достъп до информация, което прави сърфирането в интернет напълно ново преживяване, много по-интерактивно и удобно. Dell Streak въвежда потребителите в света на хилядите Android възможности, игри и приложения променящи живота на хората. Естествено не пропускаме възможността да се използва като обикновен мобилен телефон за гласови разговори и изпращане на SMS / MMS съобщения. Интегрираният 1GHz процесор осигурява бърза работа с няколко приложения и ниска консумация на батерията. Dell Streak е по-мобилен от един лаптоп и разполага с изключително много удобства. Клиентите вярват, че DELL ще предостави технологични решения, които да подпомогнат потребителите в постигане на повече резултати, независимо дали те са у дома, на работа, на училище или където и да е по света.

Dell Streak ще бъде достъпeн през август на цена на дребно от € 599.
За ASBIS
ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASBIS) е базирана в Кипър и специализирана в дистрибуцията на ИТ продукти от водещи производители катоIntel, Seagate, Western Digital, Samsung, Microsoft, Toshiba, Dell, Acer и Hitachi. Asbis разполага с подразделения в 26 страни, с повече от 1000 служители и 32 000 активни клиенти в над 70 страни по света. За повече информация посетете интернет страницата  www.asbis.com


За DELL
DELL Inc. е мултинационална корпорация със седалище в Раунд Рок, Тексас, САЩ, която развива, продава и поддържа компютри и свързани с тях продукти, услуги и информационни технологии. За повече от 26 години, Dell дава възможност на страни, общности, клиенти и хора, навсякъде да използват технологии, за да реализират своите мечти. Фирмата е една от най-големите технологични корпорации в света. За нея работят повече от 96 000 души по целия свят. За повече информация посетете сайта на компанията на
www.dell.com

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.