Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
AENO Premium Eco LED Smart Heater

Октомври 16, 2023

AENO Premium Eco LED Smart Heater

Време е да предефинираме комфорта и удобството за потребителя в домашното отопление

 Време е да предефинираме комфорта и удобството за потребителя в домашното отопление
       

AENO, водеща марка в домакинските уреди, разшири продуктовата си линия за интелигентно отоплително оборудване с обявяването на най-новия си модел: AENO Premium Eco Smart LED нагревател. Това новаторско допълнение към звездното семейството нагреватели AENO, част от което е и тазгодишният двоен победител в Red Dot Award 2023 - AENO Premium Eco Smart Heater, не само предефинира комфорта.

   

AENO Premium Eco Smart LED нагревател разполага с нов цифров LED дисплей и 4 бутона. Вие попитахте – ние ви чухме. Температурен екран (текущ и зададен от вас), бутон за режим SMART (за включване на постоянно отопление или задаване на стайна температура) за ефективно и икономично отопление, бутони за по-висока и по-ниска температура и разбира се, известния алуминиев бутон за захранване. Яркостта на LED екрана е персонализирана. Регулирайте яркостта на LED екрана и бутоните за нощен режим и комфортен сън. Автоматичното изключване на бутоните и екрана е възможно чрез активиране от приложението (винаги включено е по подразбиране).

С предоставянето на най-съвременни технологии и европейско качество на най-високо ниво, AENO постоянно е в челните редици на индустрията за домакински уреди. Стартирането на AENO Premium Eco Smart LED нагревател бележи вълнуващ момент за марката, тъй като разширява продуктовата си категория, за да отговори на развиващите се нужди на потребителите по целия свят. Тези продукти са авангардни нагреватели, които съчетават енергийно ефективно отопление с усъвършенствани функции за свързване.

   

Удобен за потребителя дизайн за най-добро изживяване и комфорт

Проектирани с перфектна комбинация от стил и функционалност, AENO Premium Eco Smart LED нагревателите могат да се похвалят с набор от интелигентни функции, които ще променят начина, по който мислим за отоплението. Оборудвани с усъвършенствани сензори (сензор за падане, термостат в кабела, контрол на температурата на панела) и най-съвременна технология, тези нагреватели без усилие се адаптират към вашите предпочитания, осигурявайки оптимален комфорт по всяко време.

Цифровият дисплей с контролният блок с LED подсветка и бутони са направени толкова интуитивно, че лесно можете да го намерите чрез докосване дори и в тъмното. AENO се грижи да не се налага да търсите бутона за захранване на гърба - просто протегнете ръце и самите бутони ще попаднат в пръстите ви. Всичко е изключително просто за вас и вашите родители!

 Перфектното допълненине за всеки интериор  

Елегантният ултра тънък дизайн (само 11 мм), първокласните материали (анодизиран алуминий) и стилната яркост на LED дисплея правят този нагревател желан заради перфектния бленд на функционалност и стил.

 

AENO Premium Eco Smart LED нагревател се предлага в три цветови варианта: гланцово бяло, перлено черно и благородно сиво (НОВО), така че да можете да изберете перфектното съвпадение с вашия интериор.

 

Невидимият дизайн с ултратънкия панел от емайлирано и закалено стъкло се вписва идеално във всеки интериор или се превръща в основна атракция и фокус за очите или невидимо се крие в него. Потребителят може да го инсталира по всякакъв удобен за него начин и да пасне в интериора му: на пода или на стената.

 

Изберете вашия начин на управление

 

Потребителят може да избере начина за управление на уреда си според предпочитанията и удобството си тук и сега: дистанционно от мобилно приложение, чрез гласови асистенти или с помощта на цифров дисплей и бутони за настройки.

 

Оборудван с Wi-Fi свързаност, уредът може лесно да се контролира чрез мобилно приложение, което ви позволява да наблюдавате потреблението на енергия, да задавате графици и да регулирате температурата в реално време. Създайте график за отопление на дома и задайте комфортна температура предварително в приложението, докато работите в офиса.

 

Управлявайте с гласа си, когато сте вкъщи (Google Home или Amazon Alexa) или просто задайте желания режим със стилен и приятен на допир бутон, ако телефонът не е под ръка. Бутонът за реални настройки и цифровият дисплей позволяват на близките ви да използват нагревателя, дори ако потребителят на приложението не е наоколо. Това може да бъде наистина важно, ако искате да се грижите за по-възрасните членове на вашето семейство.

 

Независимо дали става въпрос за контролиране на температурата чрез гласови команди или за дистанционно регулиране на настройките чрез приложение за смартфон, AENO гарантира, че винаги контролирате нещата, независимо къде се намирате.

 

Управляем и интелигентен режим за пестене на енергия

 

Една от отличителните черти на AENO Smart нагревателите е способността им за SMART Mode, когато е необходимо да се поддържа конфигурируема комфортна температура без загуба на електричество във въздуха. Кажете сбогом на студените сутрини и здравей на уютен, приветлив дом всеки път, когато влезете през вратата.

 

Всички модели нагреватели AENO са по-ефективни от другите видове нагреватели и методи за отопление (конвекционно отопление, климатизация, подово отопление, централно отопление).

 

Бързо и ефективно използва цялата 700+ вата мощност, без да губи топлина и пари. Температурата на панела може да се променя чрез приложението от 120 градуса по Целзий до 60 градуса по Целзий промяна на диапазон на температурите от 700W + до 150W +.

 

Той е два пъти по-ефективен от конвенционалния нагревател. След като помещението се отоплява до зададена температура, нагревателят автоматично се изключва, без да губи електричество, като същевременно поддържа стайната температура (в режим SMART). Поддържането на стайната температура винаги е по-евтино. Можете да спестите енергия и пари и да останете на топло през целия отоплителен сезон.

  Безопастност  

Безопасността е основен приоритет за AENO и AENO Premium LED Eco Smart Heater не е изключение. Вградените функции за безопасност като заключване от деца, защита от прегряване и сензор за преобръщане / падане (нагревателят се изключва, ако падне, сирената информира, ако нагревателят падне и се изпрати известие в приложението) осигуряват спокойствие, което ви позволява да се насладите на топлината, без да се притеснявате за инциденти.

 

Здравословно отопление за вашето благополучие

 

Нагревателите AENO не изсушават въздуха и не изгарят кислород - това не е климатик. Супер важно за вашето здраве. Нагревателите нямат въздушна струя - така че няма прашец или прах, а това го прави чудесен избор за хора с алергии. Безшумният, без мирис и прах AENO Premium LED Eco Smart Heater е правилното решение за семейства с деца и домашни любимци.

 

"AENO винаги е била ангажирана с подобряването на живота на нашите клиенти чрез иновативни решения за отопление на дома", каза мениджърът "Бизнес развитие" за нагреватели Андрей Казенау. "С пускането на нашите интелигентни нагреватели, ние издигаме комфорта и удобството на съвсем ново ниво. Ние вярваме, че нашите клиенти заслужават минимум най-доброто и ние сме горди да го предиставим с тази изключителна линия от продукти.Нашите модели нагреватели представляват шедьовър на продуктовия дизайн, като това се потвърди за първото поколение на модела нагревател AENO Premium Eco Smart от наградите Red Dot. Надяваме се, че новият модел ще бъде също толкова успешен и ще допълни тази продуктова категория, като разшири избора за клиентите. Работим с търговци на дребно, студия за архитектура и интериорен дизайн, така че сме отворени за дискусии за потенциални сътрудничества!"

   

AENO Smart Heaters ще са налични за продажба в България от 17/10/2023 в търговската мрежа, вкл електронните магазини:

http://www.technomall.bg/  

 

Стартът на продажбите е идеалното време да обновите системата за отопление на дома си за топли и уютни домове през идващата зима!

 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.