Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
AENO Premium Eco Smart Heater in the winner of the Red Dot Award 2023 in the categories "Heating and air conditioning technology” and “Smart products"

Юни 21, 2023

AENO Premium Eco Smart Heater in the winner of the Red Dot Award 2023 in the categories "Heating and air conditioning technology” and “Smart products"

AENO Premium Eco Smart Heater в победителя в наградата Red Dot Award 2023 в категориите „Отоплителна и климатична техника“ и „Интелигентни продукти“

Red Dot Award публикува списъците с победители в продуктовия дизайн 2023, в които AENO Premium Eco Smart Heater е в две номинации. Технология за отопление и климатизация и интелигентен продукт с изключителен дизайн, високо качество и иновации в областта на отоплението на дома. Енергийно ефективна производителност и разширени функции за свързване, AENO Premium Eco Smart Heater е създаден да подобри декора на дома и офиса и начина на живот.

Журито отличи авангардния нагревател, който комбинира енергийно ефективно отопление с разширени възможности за свързване. Оборудван с Wi-Fi, устройството може лесно да се управлява чрез мобилно приложение, което позволява на потребителите да задават графици, да регулират температурата и да наблюдават консумацията на енергия в реално време. В раздела Техника за отопление и климатизация на сайта на Red Dot има изчерпателно описание на функционалността и мнението на журито: „Основната характеристика на AENO Premium Eco Smart Heater е неговият корпус от закалено стъкло, който е само 11 mm дебел. Няма винтове или метални части отпред, така че устройството излъчва гладък, чист вид. На корпуса има само бутон за захранване – по-нататъшното управление се извършва чрез приложение. Нагревателят може да се постави на пода със стойка или да се монтира на стената. Инфрачервената технология използва директни лъчи за най-бързо, ефективно и икономично отопление. Нагревателят се предлага в черен и бял цвят и така се вписва във всеки стил на интериора. Журито подчерта минималистичния дизайн на устройството: „Излъчва спокойствие и практичност и по този начин обогатява всеки интериор.“

Журито похвали интелигентните функции и дизайнерския подход, който е довел до този изчистен и модернистичен дизайн с интелигентно управление чрез мобилно приложение и само един бутон за включване на контролния блок. Разделът Интелигентен продукт включва невероятна рецензия за AENO Premium Eco Smart Heater от членовете на журито: „AENO Premium Eco Smart е нагревател, който комбинира интелигентна функционалност с енергоспестяваща технология и минималистичен външен вид. Устройството се състои от два изключително тънки панела от закалено стъкло с инфрачервен нагревателен елемент между тях. Интелигентният нагревател комбинира адаптирана температура на нагревателния панел, регулируема стайна температура, сензор за защита от падане и таймери в невидим дизайн. Пуристичният стъклен фронт в черно или бяло се прекъсва само от осветен бутон за включване, тъй като цялата система, както и контролът на консумацията на енергия се извършват чрез приложение. „Интелигентната функционалност, удобната за потребителя работа и много намаленият дизайн са комбинирани тук по убедителен начин“, подчерта журито.

Наградата Red Dot Design Award е най-престижното състезание за дизайн в света, с група от международни експерти, които оценяват хиляди кандидатури въз основа на критерии като иновация, функционалност и естетика. Спечелването на наградата е доказателство за ангажимента на AENO към високи постижения и иновации в областта на отоплението на дома.

Победителите бяха обявени още през април, но традиционно разделът със списъка с продукти и онлайн презентации се актуализира в деня на Red Dot Gala, който се проведе тази година на 19 юни в Есен в Red Dot Museum (Германия) .

Всички наградени кандидати се показват на глобалната публика в онлайн изложбата на уебсайта на Red Dot. В допълнение към подробностите за продуктите, създателите и производителите, потенциалните клиенти, журналисти и купувачи могат да разгледат изборът на журито и изображенията на продуктите.

AENO Premium Eco Smart Heater, представен в онлайн презентацията на сайта на Red Dot от 19 юни 2023 г.:

• Технология за отопление и климатизация https://www.red-dot.org/project/aeno-premium-eco-smart-heater-63620

• Интелигентен продукт https://www.red-dot.org/project/aeno-premium-eco-smart-heater-65660

 

AENO Premium Eco Smart Heater е достъпен за покупка в България на линка: Премиум Интелигентен ЕКО конвектор | Aeno Seasonal

   

Относно AENO и AENO Premium Eco Smart Heater

   

 AENO е млада и динамична марка интелигентни домакински уреди, създадена от международен екип висококвалифицирани инженери. AENO се грижи за клиентите и се стреми постоянно да подобрява функционалността на продуктите и да разширява възможностите. За да се повиши стойността и качеството, да се оптимизират логистичните маршрути за доставка за търговските вериги и крайните потребители, производствената линия за производство на първокласния еко интелигентен нагревател работи в Европа, в Полша. AENO е част от бранд портфолиото на ASBIS Enterprises PLC, водещ дистрибутор на ИТ продукти в региона на EMEA, за разпространение.

Проектът за разработване на интелигентен нагревател стартира през 2020 г. По създаването на модела работи международен екип от инженери от Украйна и Полша. Устройството се произвежда в модерно производствено съоръжение в Полша, което започва през май 2022 г. През септември 2022 г. беше обявено пускането на продукта на европейския пазар. Premium Eco Smart Heater AENO беше представен на търговското изложение за потребителска електроника и домакински уреди IFA Berlin - 2022. Моделът е достъпен за закупуване в 23 държави: Германия, Швейцария, Великобритания, Чехия, Полша, балтийските страни, Унгария, Хърватия, Румъния, България и много други.

Мисията на AENO е да направи интелигентните технологии по-достъпни, поемайки ежедневието и намалявайки тежестта на домакинската работа. Семейството от продукти включва: пречистватели на въздуха, овлажнители, интелигентни нагреватели, прахосмукачки роботи, прахосмукачки с пръчици, парни мопове, уреди за изпаряване на дрехи, чайници, електрически грилове, блендери, електрически фурни, Sous-Vide, вакуумни уреди, електрически четки за зъби и иригатори и др. .

AENO Premium Eco Smart Heater се предлага за закупуване в повече от 20 страни в Европа на дребно, Направи си сам и чрез дистрибуторската мрежа на ASBIS. ASBIS е водещ дистрибутор и производител на ИТ и потребителска електроника в региона на EMEA.

 Относно наградите Red Dot  

Наградата Red Dot Design Award е един от най-големите конкурси за дизайн в света, който получава приблизително 20 000 кандидатури годишно в три дисциплини: продуктов дизайн, дизайн на марки и комуникации, концепция на дизайна. От 1995 г. най-добрите продукти за всяка година са отличени с наградата Red Dot: продуктов дизайн.

През 2023 г. бяха представени и оценени продукти в 51 състезателни категории. Тази година участниците бяха от 60 държави. Жури от 43 члена се събра, за да направи това. Те стигнаха до своята присъда за това кои от заявките за продуктов дизайн отговарят на критериите за награда Red Dot или Red Dot: Най-доброто от най-доброто въз основа на четирите принципа на добрия дизайн и като вземат предвид техния социално-културен характер, специфичен техническа област и експертен опит в дизайна.

   

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.