Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
Интелигентен дом – ефективност, комфорт и уют

Декември 07, 2023

Интелигентен дом – ефективност, комфорт и уют

Решенията за интелигентен дом Aqara вече са налични в България чрез ASBIS

Посрещаме астрономическата зима на 22.12.2023 тази година със засилен имунитет срещу постоянните промени, настъпващи от икономическата, политическата и социалната динамика. Адаптивността ни нараства и заедно с нея потребността от оптимизация на ресурсите, които са винаги ограничени.

В помощ на търсенето ни да постигаме повече резултат с по-малко усилие идва новата за нашия пазар марка Aqara.

Aqara, разрастваща се марка, известна със системи и устройства за интелигентен дом, предлага широка гама от продукти, включително интелигентни хъбове, сензори за врати и прозорци, сензори за движение, интелигентни контакти и др. Любителите на интелигентните технологии, техноманиаците и хората, които са запалени по подобряването на своите домове и офиси, ще се радват да проучат широката гама от технологични и естетически издържани решения, предлагани от марката.

Решенията за умен дом Aqara достъпни за българските потребители от декември тази година от онлайн и офлайн магазини. Марката ще бъде представена на местния пазар от ASBIS Enterprises PLC, водещ дистрибутор на ИТ и потребителска електроника в региона на EMEA.

      

Димитър Митов, продуктов мениджър в ASBIS, коментира тази технологична новина за българския пазар по следния начин: „Вълнуващите нови продукти от Aqara, особено новият звънец и сензорът за присъствие са с изключително качество за крайния потребите. Това, което ги прави широко приложими е съвместимостта им с Apple устройства. В България всички устройства от портфолиото на Aqara са и ще бъдат достъпни отсега нататък. Местните потребители могат да прегърнат технологичните иновации, съвпадащи със сезона, когато акцентът е изцяло върху домашния комфорт.“

Комбинирането на всички устройства Aqara с Apple HomeKit го прави разумен избор за сигурни и удобни за потребителя интелигентни решения. Тези решения са подходящи за различни помещения, като апартаменти, жилищни сгради, офиси, хотели и др. Технологията на Zigbee позволява на устройствата да комуникират безпроблемно едно с друго, образувайки устойчива и самовъзстановяваща се мрежа, която минимизира риска от прекъсване на сигнала. Тази надеждност гарантира, че потребителите могат да разчитат на своите смарт устройства за основни функции без прекъсване.

Българските потребители ще имат достъп до продуктовата гама на Aqara за 2023 г., която включва вълнуващи предложения като видео звънец Aqara G4 с локално лицево разпознаване с изкуствен интелект и двупосочна комуникация, сензор за присъствие, способен да интегрира разпознаване на присъствие, пространство, разстояние и посока, за да достави персонализирани изживявания, 16-те милиона цветни LED ленти с персонализирани ефекти и T2 контролери, оборудвани с Zigbee технология за регулиране на мощността и функциwww.ozone.bg/brand-aqara/оналността на различни устройства.

Всички продукти на Aqara ще бъдат достъпни за покупка от декември тази година, както във физическите магазини, така и онлайн. За повече информация относно наличността потребителите могат да посетят следните партньорски търговци на дребно и онлайн платформи:

https://www.technopolis.bg/bg/search/?query=aqara&query_autocomplete=&search_main_category=ALL

https://www.ozone.bg/brand-aqara/

Открийте как интелигентните иновации могат да направят вашето жизнено пространство по-ергономично и живота ви по-ефективен и приятен.

За ASBIS

ASBIS Group е водещ дистрибутор с добавена стойност, разработчик и доставчик на ICT, IoT, роботизирани продукти, решения и услуги за пазарите на EMEA. Компанията е специализирана в дистрибуцията на водещи световни марки на развиващите се пазари, а портфолиото й обхваща широка гама от продукти, включително компоненти, мобилни устройства и потребителска електроника. Asbis е дистрибутор на Aqara за повече от 20 страни в EMEA.

За Aqara

Марката Aqara, основана през 2016 г., предлага на клиентите елегантно проектирани, достъпни и лесни за употреба решения за интелигентен дом. Днес марката обслужва повече от 2 милиона клиенти в 192 държави и територии.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.