Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Юли 15, 2021
Запознайте се с Windows 11 - операционна система създадена за хибриден начин на ...
Юни 24, 2021
Малък, но мощен - можете напълно да разчитате на него! Базиран на ...
Юни 18, 2021
Infinidat, водещ доставчик на решения за съхранение в корпоративен клас, обяви ...
Юни 14, 2021
Intel винаги е била компания, произвеждаща интегрирани устройства. През 2021 г. ...
Юни 11, 2021
European Hardware Association (EHA) обяви устройствата и компонентите, които ...
Юни 10, 2021
ASBISc Enterprises Plc, водещ Value-Added Дистрибутор, разработчик и доставчик ...
Юни 07, 2021
Серията процесори AMD Ryzen™ 5000 предоставят най-добрата производителност, ...
Юни 01, 2021
Prestigio, собственост на ASBISc Enterprises Plc, водещ дистрибутор на IT и CE ...
Май 27, 2021
Международната компания Prestigio разширява линията безжични зарядни станции и ...
CANYON представя нов смарт часовник за деца MyDino KW-33

Май 17, 2021

CANYON представя нов смарт часовник за деца MyDino KW-33

Производителят на компютърни и мобилни аксесоари Canyon представя MyDino KW-33 - нов модел смарт часовник, предназначен за деца в начална училищна възраст.

 

   Интерфейсът на часовника е създаден изцяло от дизайнерите на Canyon в хип-хоп стил.  В това устройство ‚живее‘ симпатичен динозавър. Дино е виртуален приятел в света на здравето и спорта. Той се нуждае от ябълки, които се добавят към запаса му, когато детето спортува или се движи. Часовникът е с инсталирани образователни игри Пъзел и Математика, с които вашето дете може да се забавлява и отпочива от физическото натоварване.За разлика от повечето детски модели на пазара MyDino не използва SIM карта и няма възможност за следене на местоположение, тъй като основната му цел е друга - да стимулира физическа активност по интересен за детето начин.  Часовникът притежава всички базови функции, измерващи ежедневнатa активност на детето като измерване на пулс, крачкомер и проследяване на съня. Той се свързва посредством Bluetooth с приложението CanyonLife на смартфона.  

 MyDino може да бъде настроен да получава известия от социални мрежи и месинджър, да вибрира по време на входящо обаждане, да показва прогноза за времето, да управлява музикалния плеър и камерата на смартфона. Той може също да напомня на детето да се разходи или да пие вода. Будилникът пък е предназначен, за да го събуди навреме за учебните часове. 

  MyDino KW-33 е детски смарт часoвник, който има всички базови функции на часовниците за възрастни като известия, статистика за активност, продължителност на съня, измерване на пулс, крачкомер и други.  Часовникът е изработен от устойчива пластмаса, а каишката е направена от силикон. С размери 41,2 мм х 35,2 мм х 9,3 мм , той е максимално удобен и подходящ за детската ръка. Висококачественият  1,3-инчов IPS сензорен екран е с резолюция 240x240 и ярки цветове.

 

 

Не е необходимо устройството да се зарежда постоянно. Капацитетът на батерията от 155mAh поддържа часовника в режим на готовност до 10 дни и осигурява до четири дни активна употреба. Приложението Canyon Life предоставя удобен начин за управление на MyDino KW-33, както и на цялата гама спортни гривни и смарт часовници Canyon. Подходящо е за смартфони както с iOS, така и с Android операционни системи. Чрез него лесно се правят настройки на часовника, проследяват се и се съхраняват данни за качеството на физическа активност и съня, като показва общото време на сън, лек и дълбок сън.

 

 

MyDino KW-33 се предлага в три цветови решения на корпуса и каишката: черен/черен камуфлаж, син/син камуфлаж и зелен/зелен камуфлаж. Устройството вече е налично на българския пазар. Препоръчителната му цена е 79лв.За CanyonCanyon е бързо развиващ се бранд, който предлага широка гама от стилни и модерни мобилни аксесоари, мултимедийни и периферни устройства на достъпни цени.Основана в Холандия през 2003 г., марката продължава да развива динамично своето портфолио от потребителска електроника. Разполага с офиси в 16 страни, а продуктите се продават в повече от 26 държави по целия свят.За повече информация: https://canyon.bg


РЕГИОНИ

Европа: Беларус, Босна и Херцеговина,България, Чехия, Хърватия, Кипър,Естония, Франция, Гърция, Латвия, Литва,Малта, Румъния, Русия, Сърбия, Словакия, Испания, Великобритания, Украйна

Азия: Армения, Азербайджан, Грузия,Казахстан, УзбекистанАфрика: Южна АфрикаЛатинска Америка: Коста РикаБлизкия изток: Кувейт

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.