Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Юли 11, 2024
С патентовани технологии, иновации от следващо поколение и най-съвременен ...
Юли 04, 2024
ASBIS - водещ дистрибутор на ИТ продукти и решения, с удоволствие обявява ...
Юни 25, 2024
Елегантен дизайн, актуални характеристики и функционалност с висока ...
Юни 25, 2024
По време на обръщението си на Computex в Тайван, главният изпълнителен директор ...
Юни 21, 2024
Ubiquiti представи най-новите модели от продуктовото си портфолио на база ...
Юни 10, 2024
10 години успешно сътрудничество
Юни 05, 2024
Най-новите модели комутатори от портфолиото на Ubiquiti, специално разработени ...
Май 31, 2024
Процесорите от серия AMD EPYC 4004 захранват широка гама от системи от водещи ...
Май 29, 2024
Ubiquiti Inc. обяви U6 Mesh Pro (U6-Mesh-Pro), най-съвременна WiFi 6 точка за ...
Май 28, 2024
Dell разширява портфолиото си от компютри и работни станции с изкуствен ...
ASBIS и AMD отбелязват 20 години партньорство

Февруари 12, 2024

ASBIS, AMD

ASBIS и AMD отбелязват 20 години партньорство

ASBIS Group, водещата компания за дистрибуция на информационни технологии, се радва на солидно и дългогодишно партньорство с AMD, глобалният технологичен лидер, специализиран в разработването на полупроводникови продукти и технологии. Това партньорство продължава вече 20 години от подписването на споразумението за дистрибуция и демонстрира силата на това тясно сътрудничество.

20 години успешен съвместен бизнес 

През предходните две десетилетия между ASBIS и AMD се разви партньорство, характеризиращо се с широко и продуктивно сътрудничество и синергия, което доведе до взаимни ползи. Това партньорство процъфтява, като обхваща над 40 държави в региона на Европа, Близкия изток и Африка и предлага широка гама от продукти на доставчици. Тези продукти включват процесори за настолни компютри, сървъри и работни станции, както и графични решения за професионалисти Radeon PRO Graphics.

„Advanced Micro Devices (AMD) е безценен стратегически партньор на ASBIS и е неразделна част от нашата бизнес инфраструктура през последните две десетилетия. Нашето партньорство беше използвано за постигане на забележителен успех и заедно катализирахме значителен напредък в технологичната индустрия. Като едно истински динамично дуо, ние продължаваме да стимулираме иновациите и трансформацията в сектора. ASBIS се гордее с това, че е надежден дистрибутор на AMD и ние се ангажираме да подкрепяме AMD във всичките им начинания за развитие. Дългосрочното стратегическо партньорство между AMD и ASBIS е свидетелство за нашия взаимен успех и споделена визия. Заедно се стремим да издигнем индустрията и да укрепим нейните основи“ – каза Мартин Врба, старши мениджър бизнес развитие в ASBIS.

„АСБИС България стартира официално дистрибуция на AMD още в далечната 2004 година, когато AMD предлагаше ATHLON – едни от най-добрите процесори на пазара.През годините се стремяхме да поддържаме винаги достатъчно наличности, за да оправдаем доверието на нашите български партньори, без които нямаше да постигнем днешните успехи.Благодарим на AMD за доверието и гледаме напред към още по-значими успехи“ - сподели Йорданка Табакова, Продуктов мениджър AMD в ASBIS България.

Продуктите на AMD са достъпни у нас при всички дилъри на АСБИС България.

За АСБИС България: АСБИС България – един от най-големите дистрибутори на IT компоненти и решения на българския пазар. Надежден, стабилен и иновативен партньор с повече от 25 години опит в дистрибуцията. Част от международен холдинг с офиси в 28 страни и 30000 активни клиента. Сред доставчиците на АСБИС са едни от най-иновативните компании, като Intel, AMD, DELL, Microsoft, WD, Seagate, Kingston, Supermicro и още много други. Повече информация на: www.asbis.bg

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.