Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
ASBIS става официален дистрибутор на ASUS NUC за региона на EMEA

Октомври 09, 2023

ASBIS, ASUS

ASBIS става официален дистрибутор на ASUS NUC за региона на EMEA

ASBISC Enterprises Plc, водещ дистрибутор на ICT и IoT продукти, услуги и решения с добавена стойност за пазарите на Европа, Близкия изток и Африка (EMEA), подписа стратегическо споразумение с ASUS AIoT Business Group за разпространение на продуктовата линия NUC, която преди беше собственост на Intel, за целия регион на EMEA.

Споразумението обхваща всички продукти на ASUS NUC и AIoT (области на AI и IoT), като допълнително укрепва позицията на ASBIS като официален дистрибутор повече от десетилетие на mini PC NUC в страните от EMEA. ASBIS е уверен в способността си да предлага ефективно продуктите на ASUS чрез своята съществуваща партньорска мрежа, осигурявайки максимален пазарен обхват и влияние.

“Развълнувани сме да обявим разширяването на портфолиото ни с продуктите на ASUS и в същото време да продължим дистрибуцията на продуктовата линия NUC, отговаряща на разнообразните нужди и изисквания на бизнеса. Всички продукти ще бъдат лесно достъпни в региона на EMEA. ASUS е наш ценен стратегически партньор, допринесъл значително за нашето разрастване и успех през годините. Партньорството ни дава увереност и сили да вървим напред и в най-предизвикателните времена. С удоволствие подкрепяме ASUS във всички области на тяхното развитие и очакваме да задълбочим нашето партньорство за години напред.” – заяви Marek Horyl, Product Marketing Director в ASBIS.

 

След официалното предаване на бизнеса с NUC от страна на Intel, ASUS стартира приемането на поръчки за NUC системи от 10-то до 13-то поколение. ASUS притежават лиценз както за дизайна на хардуерната система, така и за софтуера от Intel. Визията на новосъздадения ASUS NUC BU е да осигури най-добрите продукти и цялостни търговски и AIoT решения за устойчив бизнес.

За ASUS

ASUS е глобален технологичен лидер, произвеждащ иновативни и интуитивни устройства, компоненти и решения, правейки живота на потребителите още по-добър. С екип от над 5000 собствени R&D експерти, ASUS непрестанно преосмислят днешните технологии за утрешния ден, ежедневно получават повече от 11 награди за качество, иновации и дизайн, и се нареждат сред най-уважаваните компании в света според класацията на Fortune. За повече информация, моля посетете https://www.asus.com/.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.