Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Септември 25, 2020
Висока производителност и безшумна работа при атрактивно съотношение ...
Септември 21, 2020
MX Anywhere 3 подобрява вашето работно пространство
Септември 15, 2020
Този монитор предоставя гейминг изживяване, пренасяйки ви директно в света на ...
Септември 10, 2020
PowerEdge XR сървъри от ново поколение са проектирани да работят в тежки ...
Септември 09, 2020
Този стилен и лек смарт часовник е идеалният аксесоар, който да ви помага в ...
Септември 07, 2020
С новия продукт Western Digital продължава да разширява портфолиото си от ...
Август 28, 2020
За да отпразнуват 95 години иновации в сферата на звука, дизайна и изработката, ...
Август 25, 2020
Новите безжични слушалки G733, предлагани в множество цветове, са акцент в ...
Август 24, 2020
Издръжливата безжична мишка с прецизно проследяване и контурна форма за ...
ASBIS e новият партньор на Bang&Olufsen

Май 25, 2020

ASBIS, Bang&Olufsen

ASBIS e новият партньор на Bang&Olufsen

PRESS RELEASE - 25 May 2020

ASBISc Enterprises Plc, водещ дистрибутор на IT продукти и решения на развиващите се пазари в Европа, Близкия Изток и Африка, и собственик на марките Prestigio, Canyon и Perenio, е новият партньор на Bang & Olufsen в Централна и Източна Европа и страните от Общността на независимите държави (ОНД), с изключение на Русия. Договорът влезе в сила от началото на май 2020 г. 

ASBIS беше избрана от Bang & Olufsen като компания с 30-годишен опит, позволил й да заема водеща позиция на пазарите, където работи чрез своите филиали. Благодарение на това партньорство, Bang & Olufsen планира да засили присъствието си на ритейл пазара както в мултибрандовите, така и в специализираните канали в Централна и Източна Европа и ОНД. 

„ASBIS има задълбочени познания за индустрията на потребителската електроника и има огромен опит в Източна и Централна Европа. С нетърпение очаквам резултатите от нашето ползотворно партньорство“, заяви Кристиан Теар, изпълнителен директор на Bang & Olufsen. „Заедно с новия ни партньор ще можем да развиваме бизнеса си, да се доближим до местните търговски партньори и да засилим присъствието си на ключови пазари. Не се съмнявам, че работата с един от водещите дистрибутори в този регион ще ни помогне да увеличим продажбите на нашите продукти. “ 

„Компанията ни е водещ дистрибутор на ИТ продукти и потребителска електроника на пазарите в Централна и Източна Европа и в ОНД. Имаме широко географско покритие на динамично развиващите се пазари и 30-годишен опит в тази индустрия “, коментира Сергей Костевич, изпълнителен директор и председател на Съвета на директорите на ASBISc Enterprises Plc. „Ние вярваме, че Bang & Olufsen има неразкрит потенциал, и че можем заедно да го реализираме благодарение на нашия дългогодишен опит и експертиза. Партньорството с известна и престижна марка като Bang & Olufsen е идеална възможност за нас да разширим портфолиото си с луксозни аудио продукти и да предложим добавена стойност на своите търговски партньори за едно още по-вълнуващо потребителско изживяване. ” 

„Качеството и имиджът на B&O ще затвърдят позицията на АСБИС България като водещ IT дистрибутор на потребителски стоки в страната. Преди края на месец юни очакваме почти пълното портфолио на марката да е налично в нашите складове.“, заяви Александър Захариев, Търговски директор в компанията.

За ASBIS  

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) е компания, базирана в 27 държави, със седалище в Кипър. Специализирана е в дистрибуцията на продукти и решения за информационни и комуникационни технологии от глобални доставчици, включително Apple, AMD, Acer, Dell, Intel, Lenovo, Microsoft, Samsung , Seagate, Toshiba, WD. Компанията има свои дъщерни дружества в региона на EMEA, близо 1800 служители и 20 000 активни клиенти в над 56 държави по целия свят. За повече информация посетете уебсайта на компанията на www.asbis.com

За BANG & OLUFSEN  

Bang & Olufsen е глобална луксозна аудио марка, основана през 1925 г. в Струер, Дания, от Peter Bang и Svend Olufsen, чиято преданост и визия остават в основата на компанията и до днес. Богатото наследство, изградено около безмилостната решимост да създават продукти, които прокарват границите на аудио технологиите, продължават да поставят компанията на челно място в аудио иновациите.

И днес всеки продукт на Bang & Olufsen се характеризира с уникалната комбинация от красив звук, вечен дизайн и ненадмината изработка. Иновативните аудио продукти на компанията се продават в световен мащаб в специализираните магазини Bang & Olufsen, онлайн и в многобройни ритейл обекти. Около 900 служители се грижат за продажбите на над 70 пазара. Акциите на Bang & Olufsen са листнати в Nasdaq Copenhagen A / S. За повече информация посетете уебсайта на компанията на www.bang-olufsen.com

      

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.