Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Ноември 17, 2021
НОВИ-те 400Gbps комутатори са базирани на новата мрежова платформа и предлагат ...
Ноември 16, 2021
Micron Technology обяви своя нов модел Micron 7400 SSD с NVMe интерфейс, който ...
Ноември 15, 2021
Новите защитни стени от сериите NSsp и NSa учетворят производителноста за ...
Октомври 28, 2021
Семейството процесори от 12-о поколение ще включва 60 процесора и повече от 500 ...
Октомври 27, 2021
Следвайте турнира и спечелете една от 26-те страхотни награди предоставени от ...
Октомври 20, 2021
Pure Storage® отново е лидер в наскоро публикувания Gartner® Magic Quadrant ™ ...
Октомври 19, 2021
Infinidat, водещ доставчик на решения за съхранение от корпоративен клас, ...
Октомври 19, 2021
Една от най-чаканите конференции за разработчици на изкуствен интелект, ...
Октомври 15, 2021
Network Performance Monitoring анализ на наличните решения на пазара
Октомври 14, 2021
CRUCIAL празнува 25 години на иновации, технологии и милиони доволни ...
Изкуствен интелект

Март 15, 2021

INTEL

Изкуствен интелект

Изкуственият интелект отприщи нова ера на креативност и изобретателност. Днес технологиите на Intel® задвижват някои от най-перспективните възможности за използване на ИИ в бизнеса, обществото и научните изследвания. От масивния облак до най-малкото устройство, Intel превръща обещанието за трансформиращ се модел на ИИ в глобална реалност.

Нашите клиенти са постигнали успех в редица хардуерни области: масово използване на CPU inference в множество центрове за данни за механизми за препоръчване на съдържание, VPU-базирани камери, които предпазват застрашени видове от бракониери в реално време, и FPGA, които гарантират ускорение за бързи резултати от търсенето. Технологиите на Intel® се използват при разпознаване на изображения, кибер интелигентност, предсказуема поддръжка, разпознаване на измами и много други. От изработване на стратегия за данните до внедряване в корпоративен мащаб, Intel и нашата екосистема ускоряват времето от пилотния проект до внедряването в бизнеса на готови за производство решения, които се справят с често срещани проблеми - без значение каква е вашата индустрия.

А предстоят още много нови неща. Ние работим в тясно сътрудничество с AI общността, за да ускорим откритията и да постигнем съществен напредък в това как използваме изкуствения интелект, за да добавим стойност към нашето ежедневие, независимо дали става въпрос за откриване на вода на Луната, по-бързо поставяне на критични медицински диагнози или ускорено откриване на дефекти на продуктите.

За Intel

Intel (Nasdaq: INTC) е лидер в индустрията, създаващ променящи света технологии, ускоряващи глобалния прогрес. Вдъхновени от закона на Мур, ние работим непрекъснато в посока на подобряване на дизайна и производството на полупроводници, за да отговорим и на най-големите предизвикателства на нашите клиенти. Добавяйки интелигентност към облака, мрежите и всяко изчислително устройство, разкриваме потенциала на данните, които ще променят бизнеса и обществото към по-добро. За да научите повече, посетете   newsroom.intel.com и intel.com.

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.