Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Април 12, 2021
Prestigio постепенно разширява своята линия външни батерии, произведени с ...
Април 07, 2021
Intel представя новото 3-то поколение Intel Xeon Scalable - единствените ...
Март 19, 2021
Ултимативното 1440p оръжие, което променя играта. Проектирано на база ...
Март 17, 2021
Настолните процесори от 11-то поколение Intel® Core ™ серия S (с кодово име ...
Март 15, 2021
В понеделник, 15 март, AMD обяви процесорите EPYC™ от трето поколение, ...
Март 15, 2021
Изкуственият интелект отприщи нова ера на креативност и изобретателност. Днес ...
Изкуствен интелект

Март 15, 2021

INTEL

Изкуствен интелект

Изкуственият интелект отприщи нова ера на креативност и изобретателност. Днес технологиите на Intel® задвижват някои от най-перспективните възможности за използване на ИИ в бизнеса, обществото и научните изследвания. От масивния облак до най-малкото устройство, Intel превръща обещанието за трансформиращ се модел на ИИ в глобална реалност.

Нашите клиенти са постигнали успех в редица хардуерни области: масово използване на CPU inference в множество центрове за данни за механизми за препоръчване на съдържание, VPU-базирани камери, които предпазват застрашени видове от бракониери в реално време, и FPGA, които гарантират ускорение за бързи резултати от търсенето. Технологиите на Intel® се използват при разпознаване на изображения, кибер интелигентност, предсказуема поддръжка, разпознаване на измами и много други. От изработване на стратегия за данните до внедряване в корпоративен мащаб, Intel и нашата екосистема ускоряват времето от пилотния проект до внедряването в бизнеса на готови за производство решения, които се справят с често срещани проблеми - без значение каква е вашата индустрия.

А предстоят още много нови неща. Ние работим в тясно сътрудничество с AI общността, за да ускорим откритията и да постигнем съществен напредък в това как използваме изкуствения интелект, за да добавим стойност към нашето ежедневие, независимо дали става въпрос за откриване на вода на Луната, по-бързо поставяне на критични медицински диагнози или ускорено откриване на дефекти на продуктите.

За Intel

Intel (Nasdaq: INTC) е лидер в индустрията, създаващ променящи света технологии, ускоряващи глобалния прогрес. Вдъхновени от закона на Мур, ние работим непрекъснато в посока на подобряване на дизайна и производството на полупроводници, за да отговорим и на най-големите предизвикателства на нашите клиенти. Добавяйки интелигентност към облака, мрежите и всяко изчислително устройство, разкриваме потенциала на данните, които ще променят бизнеса и обществото към по-добро. За да научите повече, посетете   newsroom.intel.com и intel.com.

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.