Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Септември 11, 2023
На тазгодишното събитие Hot Chips, Intel предостави първия задълбочен поглед ...
Септември 07, 2023
ASBIS разшири продуктовата линия на Ubiquiti, като добави Ubiquiti Cloud Key ...
Септември 05, 2023
Геймърската клавиатура Logitech G PRO X TKL LIGHTSPEED и геймърската мишка ...
Август 30, 2023
Dell Technologies дръпна завесите на най-новия си гейминг монитор Alienware ...
Август 04, 2023
Intel добавя два нови графични процесора Intel Arc Pro - Intel® Arc™ Pro A60 и ...
Юли 25, 2023
ASBIS постигна най-високо ниво на партньорство и получи Elite статус от ...
Юли 24, 2023
Технологичните гиганти OSNexus и Seagate работиха заедно, за да създадат ...
Юли 19, 2023
Prestigio Solutions, собствената марка на ASBISС Enterprises Plc., празнува ...
Юли 05, 2023
Български отбори на финала на Lorgar Cup
Юли 05, 2023
Тези нови модели предлагат до 40% по-висока производителност, 30% повече ...
TOSHIBA И АСБИС БЪЛГАРИЯ ОФИЦИАЛНО СТАРТИРАТ ПАРТНЬОРСТВОТО СИ

Февруари 23, 2023

TOSHIBA И АСБИС БЪЛГАРИЯ ОФИЦИАЛНО СТАРТИРАТ ПАРТНЬОРСТВОТО СИ

TOSHIBA И АСБИС БЪЛГАРИЯ ОФИЦИАЛНО СТАРТИРАТ ПАРТНЬОРСТВОТО СИ ЗА ЕДРА И ДРЕБНА БЯЛА ДОМАКИНСКА ТЕХНИКА.

Toshiba Home Appliance обяви пускането на широка продуктова гама, включваща изцяло нови модели хладилници, перални машини, миялни машини и микровълнови фурни. За пръв път Toshiba предлага такъв цялостен набор от продукти на потребителите си. Въз основа на наследството и визията на основателя на компанията, дълбоко вкоренените японски ценности на изработка и внимание към последния детайл ще формират бъдещите продуктови линии на Toshiba, предоставяйки на глобалните потребители домакински уреди от висок клас, на които преди са се радвали само поколения японски домакинства.

 

Toshiba е основана през 1875 г. от двама предприемачи и спомага за формирането на модерния производствен сектор в Япония. Със сливането на Tokyo Electrics и Shibaura Engineering Works се създава първият производител на електротехника с общо предназначение в Япония. През цялата си над 140-годишна история компанията привлича изключителни инженери и дизайнери, което ѝ позволява да произвежда различни първи по рода си продукти както в Япония, така и в света.

 

"Никоя друга култура не посвещава себе си и целия си живот на работата и фирмените проекти така, както японците", казва Брандо Брандщайтер, ръководител на отдел "Маркетинг и комуникации" в Toshiba. "Когато миналата година стартирахме глобалния проект за ребрандиране, формирахме серия от нови ръководни принципи, които ще ни помогнат да пренесем наследството на Toshiba в бъдещето и да развием водещо в света качество на продуктите в комбинация с така типичния японски дизайнерски подход. Отразяването на "подценената увереност" в дизайна и комуникацията, съчетано с нашия дух на Такуми и най-голямото внимание към важните детайли, ще впечатли нашите потребители." Г-н Брандщатер завършва с ентусиазъм.

 

Миналата година Toshiba Home Appliances премина през обновяване на марката, за да даде началото на стратегия за глобално разширяване. Въпреки че домакинските уреди на Toshiba са във всяко японско домакинство от поколения, в световен мащаб марката е по-известна с лаптопите си - през 1985 г. Toshiba пуска на пазара първия в света преносим компютър - и с телевизорите си от висок клас.

 

Toshiba организира специално събитие за нови партньори от над 30 държави от региона на Европа, Близкия изток и Африка, което ще подчертае глобалната стратегия за пускане на пазара.

Визуално потребителите на домашния пазар в Япония, както и в АСЕАН и ЕМЕА вече могат ясно да видят новата посока на марката Toshiba. Красиво проектираните и разположени продукти са подчертани с емблематичния червен квадрат на Toshiba, докато заглавията винаги привличат вниманието на окото върху това, което наистина има значение - детайлите. В бъдеще всички комуникационни материали на Toshiba Home Appliances - от опаковките до телевизионните реклами - винаги ще напомнят на потребителите с хаштага #DetailsMatters.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.