Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
Февруари 23, 2024
Ubiquiti aнонсира две нови утройства - UniFi Cloud Gateway Ultra (UCG-Ultra) и ...
Февруари 09, 2024
Разширяването на фамилията процесори Intel Core 14th дава на масовите ...
Февруари 06, 2024
Геймърските монитори Alienware на Dell Technologies бяха отличени на ...
Януари 30, 2024
Ubiquiti U7 Pro (U7-Pro) е нов модел точка за достъп с монтаж на тавана, която ...
Януари 23, 2024
Prestigio Solutions, собствена марка на ASBIS Enterprises Plc, обяви пускането ...
Януари 22, 2024
Изключителното решение за заседателни зали JoinU от Prestigio Solutions, ...
Януари 11, 2024
Интелигентно отопление, интелигентни спестявания: Специална оферта от AENO за ...
АСБИС подписа споразумение за дистрибуция на Symantec

Юли 05, 2011

АСБИС подписа споразумение за дистрибуция на Symantec

Лимасол (Кипър), юли 05, 2011 - АСБИС Ентерпрайсис, водещ дистрибутор на ИТ продукти в развиващите се пазари на Европа, Близкия изток и Африка, подписа споразумение за дистрибуция на Symantec, световния лидер в осигуряването на решения за сигурност, съхранение и системи за управление.

Съгласно условията на споразумението Асбис има права за разпространение на потребителските продукти на Symantec. Продуктите ще достигат до SMB, OEMs, вериги магазини, сервизи, доставчиците на интернет услуги, търговци и други подходящи канали в страните от Югоизточна Европа: Хърватска, Словения, България, Босна & Херцеговина и Сърбия.

"Търсенето на решения за сигурност става все по-голямо и ние сме горди да подпише сделка със световен лидер като Symantec. С тези продукти в нашето портфолио, ние можем да осигурим страхотни решения за сигурност, на на пазарите в тези страни. Готови сме да осигурим най-доброто на търговския канал и очакваме с нетърпение да добавим още страни и пазари в списъка за дистрибуция. ", заяви Лоран Жорно, изпълнителен вицепрезидент за маркетинг и продажби в АСБИС.

Асбис България e с сред водещите дистрибутори в България в областта на информационните технологии – компютри, компютърни компоненти, софтуер. Над 13-годишният опит на компанията, екипът от професионалисти и индивидуалният подход към всеки клиент, я правят предпочитан партньор за всеки бизнес. Асбис България е част от Asbis Enterprises PLC. Компанията с главен офис в Кипър и 36 офиса в 25 страни играе важна роля в глобалната верига на ИТ доставки, с около 15 000 стоки в своя продуктов портфейл и годишен оборот от 1,45 милиарда щ. долара през 2010 г.