Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Юни 10, 2024
10 години успешно сътрудничество
Юни 05, 2024
Най-новите модели комутатори от портфолиото на Ubiquiti, специално разработени ...
Май 31, 2024
Процесорите от серия AMD EPYC 4004 захранват широка гама от системи от водещи ...
Май 29, 2024
Ubiquiti Inc. обяви U6 Mesh Pro (U6-Mesh-Pro), най-съвременна WiFi 6 точка за ...
Май 28, 2024
Dell разширява портфолиото си от компютри и работни станции с изкуствен ...
Май 27, 2024
Като част от мисията си да наложи AI, Intel непрестанно инвестира в софтуерната ...
Май 20, 2024
Бърз и надежден, с капацитет за съхранение до 15,36 TB
Май 07, 2024
Първото от няколкото празнични събития отбелязва цяло десетилетие иновации и ...
Април 29, 2024
Intel потвърди своето продуктово портфолио с изкуствен интелект за първите ...
Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
LEXAR номинира ASBIS за глобален стратегически партньор за 2023 г

Юни 10, 2024

LEXAR номинира ASBIS за глобален стратегически партньор за 2023 г

10 години успешно сътрудничество

ASBISC Enterprises PLC, водещ дистрибутор с добавена стойност, разработчик и доставчик на ИКТ, IoT продукти, решения и услуги за пазарите в Европа, Близкия изток и Африка (EMEA), беше награден като Глобален стратегически партньор 2023 от Lexar, световен бранд, специализиран в потребителски продукти за съхранение на данни, известни с отлична надеждност и превъзходно обслужване на клиентите.


Партньорството между ASBIS и Lexar започна през 2020 г., като обхваща страните от EMEA. В продължение на 4 години ASBIS последователно доставя водещата в индустрията технология на доставчика и обширна гама от всепризнати продукти с флаш и памет, като Solid-State Drives (SSD), DRAM памет, USB флаш устройства и карти с памет.


„Ние сме изключително горди да бъдем признати за Глобален стратегически партньор на Lexar за 2023 г. Тази престижна награда не само подчертава нашия ангажимент към високи постижения и съвместен растеж, но също така служи като доказателство за нашия глобален обхват и възможности“, – Едуардс Лаздинс, мениджър бизнес развитие (Памети) в ASBIS.

За Lexar
Повече от 25 години Lexar е водеща световна марка за решения за памет. Продуктовата гама включва карти с памет, USB флаш устройства, четци на карти, SSD устройства и DRAM. С толкова много опции е лесно да намерите правилното решение на Lexar, което да отговаря на вашите нужди. Всички дизайни на продукти на Lexar преминават обширни тестове в лабораториите за качество на Lexar с повече от 1100 цифрови устройства, за да се гарантира производителност, качество, съвместимост и надеждност. Продуктите на Lexar се предлагат по целия свят в големи магазини за търговия на дребно и електронни магазини. За повече информация или поддръжка посетете www.lexar.com.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.