Септември 17, 2021
ASBIS България разширява своeто портфолио с продуктите на Vertiv, ...
Септември 15, 2021
Tony KW-31 – оригиналният детски телефон във формата на часовник и Sandy KW-34 ...
Септември 13, 2021
Осигурете си място на годишната среща на BlackBerry
Септември 13, 2021
GIGABYTE Technology (TWSE: 2376), лидер в индустрията в областта на ...
Септември 08, 2021
ASBISc Enterprises Plc, водещ дистрибутор, разработчик и доставчик на IT, IoT ...
Август 27, 2021
Тази категория се дава на най-добрите ИТ доставчици и инициативни проекти на ...
Август 23, 2021
С над 30 годишен опит в сферата на киберсигурността, екип от професионалисти и ...
Август 12, 2021
Вземете повече точки с промоцията от INTEL! В добавка към стандартните, можете ...
За втора поредна година българин печели европейски дрифт шампионат

Септември 30, 2014

За втора поредна година българин печели европейски дрифт шампионат

За втора поредна година българин печели европейски дрифт шампионат. Това отново е Александър Язов - "Матрицата" Alexander Yazov - AlexMa3x , който спечели и тази година Шампионската титла в King of Europe Street Legal Series

Последното състезание се проведе в токол, Унгария 20-21 септември 2014г., където Алекс успя да грабне победата с неговото Falken Monster Prestigio BMW E30 V8 в солидна надпревара с пилоти от Европа. С тази категорична победа в последното състезание Алекс си осигури солидна преднина в Шампионата и е 2014 King of Europe SL Champion.

И този път конфигурацията на трасето беше изключително технична и голямо предизвикателство за всички пилоти взели участие. Освен Алекс, България традиционно имаше и други силни представители в дрифта - Павлин Пенев, Недко Боюклиев, Иван и Дейвид Демиреви. Надяваме се и за в бъдеще да имаме още такива новини и поводи да се гордеем с българската дрифт школа.

Поздравления за Алекс от Prestigio!