Къде да купя

АСБИС е дистрибутор на широка гама от IT продукти на своите клиенти от България. Посетете страницата с партньорите, за да намерите най-близкия IT магазин до Вас

Новини

Април 05, 2024
Ubiquiti обяви актуализация на своето приложение UniFi Protect и представи ...
Март 18, 2024
Серията мрежови адаптери Intel® Ethernet 800 поддържа скорости до 100Gbps и ...
Март 12, 2024
Лидери в областта на AI и водещи компании от здравеопазването, транспорта, ...
Март 11, 2024
На MWC 2024 в Барселона Intel обяви своя бъдещ процесор Intel® Xeon® с вградено ...
Март 06, 2024
Solidigm D5-P5336: Огромен капацитет, минимална цена
Март 05, 2024
WD Ultrastar DC HC580 24TB – ефективно съхранение на повече данни
Февруари 28, 2024
На специализиран семинар проведен с нашите партньори от TP-Link бяха ...
Февруари 27, 2024
Dell Technologies представя ново издание на партньорската програма RISE. Новият ...
Февруари 27, 2024
Регистрирайте сделка на стойност $15 000 през портала на Dell Technologies като ...
Февруари 23, 2024
Edgecore Networks, лидер в отворените мрежови решения, представи ...
ASBIS подписа споразумение с AVG

Февруари 26, 2010

ASBIS подписа споразумение с AVG

ASBISC Enterprises PLC и AVG Technologies,създателите на най-популярния антивирусен софтуер в света, подписаха споразумение за дистрибуция.

 Москва (Русия) 26ти, Февруари, 2010 - ASBISC Enterprises PLC, един от най-големите доставчици на компютърни компоненти на пазарите в Европа, Средния Изток и Африка (EMEA),и AVG Technologies,създателите на най-популярния антивирусен софтуер в света, подписаха споразумение за дистрибуция.

 АСБИС е оторизиран „Master” дистрибутор и доставчик на продуктите на AVG в 22 страни, пазарите в Европа, Средния Изток и Африка (EMEA), Русия и бившите републики.


Лоран Жарно, изпълнителен вицепрезидент, продажби и маркетинг в АСБИС, каза: „ Въпреки високата конкуренция на световния пазар за антивирусен софтуер, AVG Technologies е един от водещите производители. Радостни сме да добавим продуктите на AVG към портфолиото си и сме убедени, че статусът ни на “Master” дистрибутор ще бъде изключително полезен за нашите клиенти. Асбис разполага с най-добрата в IT сферата онлайн система за дистрибуция, с която се гарантира високо ниво на обслужване при поръчка и доставка на продуктите в реално време, което води до спестяване на средства при закупуването и доставянето на електронен  лиценз за ползване.”

От своя страна Гарер Уилямс, вицепрезидент продажби в AVG Technologies каза: “Развълнуван съм от сключеното партньорство с ASBIS. Това споразумение е от високо значение за AVG и дава основа за бъдещото ни развитие в сектора в цели 22 страни. Нашата цел беше да изберем „Master” дистрибутор за региона, който да е с възможности от световна класа в продажбите, маркетинга, техническата поддръжка, доставката и финансирането, както и да притежава покритие чрез локални офиси във всички страни. Това бяха тежки критерии, но ASBIS се справи и ние бяхме изключително очаровани от представянето им във всяко ниво на организацията. Всичко вече е финализиранос ASBIS включително и В2В линкове за поръчка на електронни лицензи което прави доставката на вашият лиценз само няколко клика разстояние. Вече можем бързо и сигурно да работим с клиентите, които получават отлично обслужване, преди продажбата и като поддръжка след нея.Убеден съм, че за клиентите това е от значение и те ще оценят тези възможности.”

Продукти на AVG Technologies

От AVG предоставят най-лесният за употреба  и ефикасен софтуер  за защита от зловредни програми. Освен минималната антивирусна защита /AVG Anti-Virus/  и основната AVG Internet Security, се предлагат също така Antii-virus & Firewall защита, както  и уникалното решение AVG Identity Protection.

·         AVG Anti-Virus 9.0 осигурява защита срещу вируси, шпионски, и друг вид зловредни програми. Включва AVG LinkScanner технология за предпазване от заразени уеб страници, които биват сканирани за вируси в момента на тяхното отваряне;

·         С AVG Anti-Virus & Firewall 9.0, потребителите разполагат с цялостната защита на AVG Anti-Virus 9.0, като са добавени нови приложения на AVG Firewall подсигуряващи персонализация и защита на личната информация от любопитни хакери.

·         AVG Internet Security 9.0, комбинира няколко защити подсигуряващи потребители, които са постоянно онлайн. AVG Identity Protection и LinkScanner са в постоянен защитен режим, за да опазят личната и ценна информация на потребителите.

·         AVG Identity Protection е специално решение за защитено онлайн банкиране и пазаруване.

·         AVG Anti-Virus Business Edition 9.0 осигурява на компаниите висок клас защита, която ги защитава, без да влияе на ежедневната им работа, както и подобрен Firewall с включен LinkScanner.

·         AVG Internet Security Business Edition 9.0  осигурява още по-бърза и интелигентна защита. Обединява превенцията на онлайн заплахи с подобрена  антивирусна защита и Firewal.

·         AVG File Server Edition 9.0 e предназначен да защитава фирменият файлов сървър.

·         AVG Email Server Edition 9.0 предотвратява спам и антивирусна защита.

За AVG Technologies
AVG разработва софтуерни решения за защита и предотвратяване на постоянните уеб заплахи, вируси, спам, кибер престъпления и хакери в интернет. С над 110 милиона домашни и малки бизнес потребители  в 167 страни, AVG се бори с електронните престъпления повече от 2 десетилетия в едни от най-напредналите лаборатории за разпознаване и борба с подобни кибер престъпления по света. AVG има 6 000 представителя, партньори и дистрибутори по света, включително Amazon.com, CNET, Cisco, Ingram Micro, Play.com, Wal-Mart, и Yahoo! www.avg.com.

За Асбис

ASBIS Enterprises PLC (WSE: ASBIS) е базирана в Кипър и специализирана в дистрибуцията на ИТ продукти на световни лидери в областта, като Intel, Seagate, Hitachi, Microsoft, Samsung, AMD, Toshiba и DELL. Асбис има подразделения в 26 страни с повече от 1000 служители, 30 000 активни клиенти и годишен оборот от 1,5 милиарда долара за 2008г. За повече информация посетете сайтана компанията: www.asbis.com

За повече информация и коментари:
 Haljaš Patapovič
Channel Marketing Director ASBIS
phone: +375-29-6582178
http://www.asbis.com

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.