Май 20, 2020
Набор от персонализирани опции за управление на киберсигурността и крайните ...
Май 11, 2020
Нов бранд в портфолиото на АСБИС България: Умни кухненски уреди от REDMOND
Май 05, 2020
Intel анонсира процесори за настолни компютри от 10то поколение Intel® Core™ ...
Април 30, 2020
AMD разширява портфолиото от настолни процесори AMD Ryzen™ от 3-то поколение с ...
Април 21, 2020
Office 365 става Microsoft 365 на 21 април. Ново име, повече ползи, същата ...
Април 21, 2020
Новата мишка за геймъри Logitech G102 LIGHTSYNC обещава отлично представяне на ...
Април 10, 2020
Новият компактен 2U Ultra сървър, оптимизиран за Edge микро дейта центрове, ...
ASBIS стартира дистрибуция на AccelStor All-Flash сторидж решения в Русия, Централна и Източна европа, Средния Изток и Северна Африка

Януари 29, 2018

DISTRBUTION AGREEMENT, ACCELSTOR, SOLUTIONS

ASBIS подписа договор за дистрибуция на сторидж решенията на AccelStor за регионите на Руската Федерация, Словакия, Украйна, Полша, Чешка Република, Беларус, Румъния, Хърватска, Словения, България, Сърбия, Унгария, Босна и Херцеговина, Кипър, Казахстан, Естония, Латвия, Литва, Грузия, Армения, Азербайджан, Молдова, Малта, ОАЕ, Бахрейн, Ирак, Йордания, Ливан, Саудитска Арабия, Кувейт, Оман, Катар, Египет, Алжир, Мароко и Тунис

29-ти януари, 2018 – ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB), основана през 1990, експерт във Value-Add дистрибуция (VAD) в сферата на ИКТ продукти и решения в развиващите се пазари на EMEA, добави към портфолиото си в повече от 30 страни за региона  AccelStor NeoSapphire All-Flash сторидж решения с уникална технология. В голяма част от тези страни ASBIS разполага с висококвалифицирани VAD търговски и технически специалисти, които подпомагат системните интегратори, корпоративните клиенти и доставчиците на Интернет услуги в намирането на оптимални решения за разнообразните нужди на клиента.

Вицепрезидентът на AccelStor , David Kao, сподели: “Изискванията на дигиталната епоха предизвикват компаниите да приоритизират увеличаването на скоростта и ефективността на процесите, дефинирайки стратегията за растеж на базата на новите IT услуги. AccelStor доставя иновативни сторидж решения за корпорациите. С подкрепата и опита на ASBIS, заедно ще осигурим готови за бъдещето IT решения, отговарящи на растящите нужди на нашите клиенти. Готови сме да посрещнем и нови предизвикателства от бизнеса в Централна и Източна европа, Средния Изток и Северна Африка.”

AccelStor и ASBIS ще се фокусират към центровете за данни и облачни инфраструктури в сферата на телекомуникациите и правителствените организации. Цифровата трансформация е смел ход напред към високопроизводителни изчислителни приложения и представлява крачка напред към по-устойчив бизнес модел за всяка организация. Ще се подобри значително опита на потребителя с предлагането на диференцирани услуги. ASBIS има голям опит в предлагането на IT решения на корпоративно ниво, а all-flash масивите на AccelStor NeoSapphire са проектирани за лесно справяне с интензивните натоварвания, посрещайки нуждите от сторидж в съответните сегменти.

“Доволни сме, че стартираме партньорство с AccelStor”, каза Yuri Ulasovich, COO в ASBIS Enterprises PLC. “AccelStor All-Flash сторидж решенията разширяват продуктовото портфолио на ASBIS и дават тласък на по-нататъшното развитие на Value Added дистрибуцията с още по-добри предложения към нашите партньори. NeoSapphire All-Flash масивите се базират на истински софтуерно-дефиниран подход, осигуряващ ценово-ефективни сториджи с мощна производителност за всякакви сценарии. Вярваме, че AccelStor ще осигури отлично решение за виртуализация, високопроизводителни изчисления, облачни услуги, центрове за данни и други ключови вертикални пазари.”

About ASBISc Enterprises PLC

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) with headquarters in Cyprus, has offices in 24 countries and specializes in the VAD distribution of Information and Communications Technology products and solutions from global suppliers including Apple, AMD, Dell EMC, HGST, HPE, IBM, Infinidat, Infortrend, Intel, Lenovo, Mellanox, Microsoft, Netgear, Promise, Qlogic, Samsung, Seagate, Supermicro, Toshiba, WD and others. The company has its own subsidiaries all over the EMEA region, more than 1,300 employees and 30,000 active customers in over 60 countries around the globe.

For more information, visit the company's website at www.asbis.com.

About AccelStor

AccelStor is accelerating the paradigm shift from conventional disk arrays to modern all-flash storage. AccelStor's NeoSapphire all-flash arrays, powered by FlexiRemap® software technology, deliver sustained high IOPS for business-critical applications. With streamlined storage management, multi-protocol support, and front-access, hot-swappable solid-state drives, the NeoSapphire series promises to resolve performance bottlenecks for I/O-intensive applications like virtualization, high-performance computing, database, and media processing.

For more information about AccelStor and NeoSapphire, please visit www.accelstor.com.