Май 20, 2020
Набор от персонализирани опции за управление на киберсигурността и крайните ...
Май 11, 2020
Нов бранд в портфолиото на АСБИС България: Умни кухненски уреди от REDMOND
Май 05, 2020
Intel анонсира процесори за настолни компютри от 10то поколение Intel® Core™ ...
Април 30, 2020
AMD разширява портфолиото от настолни процесори AMD Ryzen™ от 3-то поколение с ...
Април 21, 2020
Office 365 става Microsoft 365 на 21 април. Ново име, повече ползи, същата ...
Април 21, 2020
Новата мишка за геймъри Logitech G102 LIGHTSYNC обещава отлично представяне на ...
Април 10, 2020
Новият компактен 2U Ultra сървър, оптимизиран за Edge микро дейта центрове, ...
Заявете среща с ASBIS на Cloudfest 2019

Март 14, 2019

ASBIS, CLOUDFEST

Заявете среща с ASBIS на Cloudfest 2019

CloudFest е чудесна възможност за срещи лице в лице и разговори с нашия VAD отдел

ASBISc Enterprises, водещ Value Add Дистрибутор, OEM и Solutions Provider на IT, IoT, IoT, AI в региона на CEE, FSU, MEA, ще участва на Cloudfest 2019.

Отделът ASBIS VAD ще представи компанията и има готовност да обсъди с вас бизнеса, технологиите, да организира тристранни срещи с нашите доставчици, които ще посетят събитието. Това е прекрасна възможност за нови бизнес проекти и ние сме готови да ви помогнем да ги осъществите.

Какво още?

Ние ви предлагаме специални промоционални цени за сървъри по време на изложението!

Искате да научите повече? Посетете нашия щанд G11 на изложението Cloudfest!

Време е да се срещнем!

Генерален партньор на ASBIS за изложението Cloudfest:

Повече от 45 години AMD е на гребена на иновационната вълна в областта на компютърните, графичните и технологиите за визуализация - гейминг, 3D платформи и центрове за данни. Стотици милиони потребители, водещи компании от Fortune 500 и научноизследователски центрове по света разчитат на технологиите на AMD ежедневно, за да подобрят начина си на живот, работа и игра. Служителите на AMD по целия свят са фокусирани в изграждането на страхотни продукти, които преминават границите на възможното. За повече информация как AMD ни помага днес и ни вдъхновява за бъдещето, посетете AMD (NASDAQ: AMD) websiteFacebook and Twitter pages.