Ноември 30, 2022
ASBISC Enterprises PLC, водещ дистрибутор с добавена стойност, разработчик и ...
Ноември 18, 2022
Новите системи са проектирани да направят инфраструктурата на вашия център за ...
Ноември 17, 2022
PERENIO Ionic Shield™ е иновативно преносимо устройство, което излъчва ...
Ноември 17, 2022
Supermicro представи обширно портфолио от сървъри и системи за съхранение, ...
Ноември 17, 2022
Новият NUC е вече с отключен 13th Gen Intel Core процесор и гарантира ...
Ноември 04, 2022
Първите в света графични процесори за игри с Chiplet технология. Създадена на ...
Ноември 04, 2022
Дистрибуторът на продукти и решения с добавена стойност продължбава да ...
Октомври 27, 2022
Infinidat, водещ доставчик на корпоративни решения за съхранение, обяви, че ...
Октомври 26, 2022
Последното признание бележи деветата поредна година от позицията на Pure ...
Заявете среща с ASBIS на Cloudfest 2019

Март 14, 2019

ASBIS, CLOUDFEST

Заявете среща с ASBIS на Cloudfest 2019

CloudFest е чудесна възможност за срещи лице в лице и разговори с нашия VAD отдел

ASBISc Enterprises, водещ Value Add Дистрибутор, OEM и Solutions Provider на IT, IoT, IoT, AI в региона на CEE, FSU, MEA, ще участва на Cloudfest 2019.

Отделът ASBIS VAD ще представи компанията и има готовност да обсъди с вас бизнеса, технологиите, да организира тристранни срещи с нашите доставчици, които ще посетят събитието. Това е прекрасна възможност за нови бизнес проекти и ние сме готови да ви помогнем да ги осъществите.

Какво още?

Ние ви предлагаме специални промоционални цени за сървъри по време на изложението!

Искате да научите повече? Посетете нашия щанд G11 на изложението Cloudfest!

Време е да се срещнем!

Генерален партньор на ASBIS за изложението Cloudfest:

Повече от 45 години AMD е на гребена на иновационната вълна в областта на компютърните, графичните и технологиите за визуализация - гейминг, 3D платформи и центрове за данни. Стотици милиони потребители, водещи компании от Fortune 500 и научноизследователски центрове по света разчитат на технологиите на AMD ежедневно, за да подобрят начина си на живот, работа и игра. Служителите на AMD по целия свят са фокусирани в изграждането на страхотни продукти, които преминават границите на възможното. За повече информация как AMD ни помага днес и ни вдъхновява за бъдещето, посетете AMD (NASDAQ: AMD) websiteFacebook and Twitter pages.