Юли 15, 2021
Запознайте се с Windows 11 - операционна система създадена за хибриден начин на ...
Юни 24, 2021
Малък, но мощен - можете напълно да разчитате на него! Базиран на ...
Юни 18, 2021
Infinidat, водещ доставчик на решения за съхранение в корпоративен клас, обяви ...
Юни 14, 2021
Intel винаги е била компания, произвеждаща интегрирани устройства. През 2021 г. ...
Юни 11, 2021
European Hardware Association (EHA) обяви устройствата и компонентите, които ...
Юни 10, 2021
ASBISc Enterprises Plc, водещ Value-Added Дистрибутор, разработчик и доставчик ...
Юни 07, 2021
Серията процесори AMD Ryzen™ 5000 предоставят най-добрата производителност, ...
Юни 01, 2021
Prestigio, собственост на ASBISc Enterprises Plc, водещ дистрибутор на IT и CE ...
Май 27, 2021
Международната компания Prestigio разширява линията безжични зарядни станции и ...
ASBIS РАЗШИРЯВА ПОРТФОЛИОТО НА VAD ЕКИПА - СЪРВЪРИ С MICROSOFT AZURE

Април 20, 2021

press-release, ASBIS

ASBIS РАЗШИРЯВА ПОРТФОЛИОТО НА VAD ЕКИПА - СЪРВЪРИ С MICROSOFT AZURE

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ -20 април 2021; Лимасол, Кипър и Варшава, Полша

ASBISc Enterprises Plc, водещ дистрибутор на IT и CE продукти на развиващите се пазари в Европа, Близкия изток и Африка, и производител на собствени марки - Prestigio, Canyon и Perenio, завърши процеса на сертифициране на своите сървъри, посветено на сътрудничеството с Microsoft Azure платформа, предлагаща редица услуги в облака. По този начин ASBIS беше признат в близост от около 30 официални партньори на Microsoft Azure в света. Това е потвърждение за по-нататъшното развитие на ASBIS като дистрибутор на VAD.

В официалния каталог на облачната платформа на Microsoft Azure в момента има 5 ASBIS сървъра, изградени на база Intel компоненти. Всички отговарят на изискванията на Microsoft, което е потвърждение за тяхната надеждност и висока ефективност, както и за съвместимост с най-актуалните продукти и услуги на Microsoft.

ASBIS сървърите ще позволят на клиентите да прехвърлят центрове за данни в облака, благодарение на което служителите ще могат да имат безопасен и ефективен отдалечен достъп до данни, поставени в среда, създадена специално за дадена компания. По този начин инвестиционните разходи в бъдеще за модернизиране на техните собствени центрове за данни ще бъдат сведени до минимум и работата ще протича гладко, в модерна и безопасна среда.

Марек Хорил, директор продуктов маркетинг в ASBISc Enterprises Plc, коментира: ASBIS много динамично развива своите услуги за дистрибуция на VAD. За да отговорим на нуждите на нашите клиенти, ние непрекъснато разширяваме продуктовото си портфолио, което им помага да преминат през цифрова трансформация. Сега е особено важно, когато достъпът до безопасна и бърза среда, в която служителите могат да работят отдалечено, е необходимост. Нашите сървъри са пример. Те са преминали през система за сертифициране на Microsoft, което означава, че са съвместими с най-новите услуги и продукти на Microsoft."