Ноември 18, 2022
Новите системи са проектирани да направят инфраструктурата на вашия център за ...
Ноември 17, 2022
PERENIO Ionic Shield™ е иновативно преносимо устройство, което излъчва ...
Ноември 17, 2022
Supermicro представи обширно портфолио от сървъри и системи за съхранение, ...
Ноември 17, 2022
Новият NUC е вече с отключен 13th Gen Intel Core процесор и гарантира ...
Ноември 04, 2022
Първите в света графични процесори за игри с Chiplet технология. Създадена на ...
Ноември 04, 2022
Дистрибуторът на продукти и решения с добавена стойност продължбава да ...
Октомври 27, 2022
Infinidat, водещ доставчик на корпоративни решения за съхранение, обяви, че ...
Октомври 26, 2022
Последното признание бележи деветата поредна година от позицията на Pure ...
Октомври 13, 2022
Гости на събитието бяха водещи интегратори на информационни технологии от ...
ASBIS РАЗШИРЯВА ПОРТФОЛИОТО НА VAD ЕКИПА - СЪРВЪРИ С MICROSOFT AZURE

Април 20, 2021

press-release, ASBIS

ASBIS РАЗШИРЯВА ПОРТФОЛИОТО НА VAD ЕКИПА - СЪРВЪРИ С MICROSOFT AZURE

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ -20 април 2021; Лимасол, Кипър и Варшава, Полша

ASBISc Enterprises Plc, водещ дистрибутор на IT и CE продукти на развиващите се пазари в Европа, Близкия изток и Африка, и производител на собствени марки - Prestigio, Canyon и Perenio, завърши процеса на сертифициране на своите сървъри, посветено на сътрудничеството с Microsoft Azure платформа, предлагаща редица услуги в облака. По този начин ASBIS беше признат в близост от около 30 официални партньори на Microsoft Azure в света. Това е потвърждение за по-нататъшното развитие на ASBIS като дистрибутор на VAD.

В официалния каталог на облачната платформа на Microsoft Azure в момента има 5 ASBIS сървъра, изградени на база Intel компоненти. Всички отговарят на изискванията на Microsoft, което е потвърждение за тяхната надеждност и висока ефективност, както и за съвместимост с най-актуалните продукти и услуги на Microsoft.

ASBIS сървърите ще позволят на клиентите да прехвърлят центрове за данни в облака, благодарение на което служителите ще могат да имат безопасен и ефективен отдалечен достъп до данни, поставени в среда, създадена специално за дадена компания. По този начин инвестиционните разходи в бъдеще за модернизиране на техните собствени центрове за данни ще бъдат сведени до минимум и работата ще протича гладко, в модерна и безопасна среда.

Марек Хорил, директор продуктов маркетинг в ASBISc Enterprises Plc, коментира: ASBIS много динамично развива своите услуги за дистрибуция на VAD. За да отговорим на нуждите на нашите клиенти, ние непрекъснато разширяваме продуктовото си портфолио, което им помага да преминат през цифрова трансформация. Сега е особено важно, когато достъпът до безопасна и бърза среда, в която служителите могат да работят отдалечено, е необходимост. Нашите сървъри са пример. Те са преминали през система за сертифициране на Microsoft, което означава, че са съвместими с най-новите услуги и продукти на Microsoft."