Ноември 30, 2022
ASBISC Enterprises PLC, водещ дистрибутор с добавена стойност, разработчик и ...
Ноември 18, 2022
Новите системи са проектирани да направят инфраструктурата на вашия център за ...
Ноември 17, 2022
PERENIO Ionic Shield™ е иновативно преносимо устройство, което излъчва ...
Ноември 17, 2022
Supermicro представи обширно портфолио от сървъри и системи за съхранение, ...
Ноември 17, 2022
Новият NUC е вече с отключен 13th Gen Intel Core процесор и гарантира ...
Ноември 04, 2022
Първите в света графични процесори за игри с Chiplet технология. Създадена на ...
Ноември 04, 2022
Дистрибуторът на продукти и решения с добавена стойност продължбава да ...
Октомври 27, 2022
Infinidat, водещ доставчик на корпоративни решения за съхранение, обяви, че ...
Октомври 26, 2022
Последното признание бележи деветата поредна година от позицията на Pure ...
ASBIS с награда на ежегодната партньорска конференция на Seagate в Португалия

Октомври 16, 2018

ASBIS, Seagate, AWARD

ASBIS с награда на ежегодната партньорска конференция на Seagate в Португалия

ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB), водещ IT дистрибутор в развиващите се пазари в региона на EMEA, получи награда за ръст в продажбите на дискове за видеонаблюдение “Seagate Surveillance Growth FY18” в Лисабон по време на ежегодната партньорска конференция на Seagate, September, 17, 2018.

Обединените Арабски Емирства, Украйна, Русия, Беларус, Румъния, Латвия, Република Чехия, България и Словакия са страните с най-голям принос за постигнатите резултати в продажбите на Seagate дискове за видеонаблюдение.

Наблюдаваме много бърз ръст на пазара за видеонаблюдение. Фокусираме се заедно със Seagate, водещ производител на устройства за съхранение на данни", каза Георгий Саприкин, Търговски и маркетинг директор в ASBISc Enterprises.

За ASBIS

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) има офиси в 24 страни, с централен офис в Кипър, и е водещ дистрибутор на продукти от сферата на Комуникационните и Информациони технологии. Сред дистрибутираните продукти са тези на Apple, AMD, Dell EMC, HPE, IBM, Infortrend, Intel, Lenovo, Mellanox, Microsoft, Netgear, Promise, Qlogic, Samsung, Seagate, Supermicro, Toshiba  Western Digital и др. Компанията притежава филиали в целия регион на ЕМЕА, с повече от 1300 служители и над 30 000 активни клиенти в 30 страни по целия свят. За повече информация посетете уебсайта на компанията на  www.asbis.com.

За Seagate

Seagate Technology plc (NASDAQ: STX) е в индустрията за съхранение на данни повече от 30 години. За повече информация вижте www.seagate.com